Nettipeli: Rahtari

Tagit: ja

Yritä pakata rekka-autosi mahdollisimman huolellisesti ja mahdollisimman hyvin, jotta seuraavat rekat pääsevät hakemaan rahtia satamasta. Tämä on taitopeli, joka vaatii nopeaa päättelykykyä. Rahdin pakkaaminen ja purkaminen on kuin suurten Tetris-palikoiden kanssa pelaamista, mutta kyseessä on arvokkaita kontteja eikä rahtia saa runnoa ihan miten sattuu, koska lastin on oltava tasapainossa.

Rahtari-nettipeli on kuvattu sivustapäin. Pelaaja ohjaa nosturia, jolla kammetaan rahtilaivan ruumasta erikokoisia kontteja. Kontit on poimittava juuri oikealla hetkellä. Kun kaikki kontit on otettu aluksesta, pelaaja joutuu lastaamaan rekka-auton mahdollisimman tasapainoisesti. Kun rekka lähtee lastaamisen jälkeen liikkeelle, rahti ei saa tippua pois kyydistä. Voi nimittäin tulla aika kallis paukku jos yksikin kontti tippuu tielle! Pelissä tämän tasapainottelun lisäksi haastetta tuo aika. Pelaajan on pyrittävä mahdollisimman tuotteliaaseen työhön eikä aikaa ole juurikaan hukattavaksi. Virheitä toki voi tehdä, mutta se voi kostautua.

Tätä nettipeliä ohjataan hiiren avulla silloin kun ollaan sataman alueella. Osa pelistä vaatii näppäimistön nuolinappuloiden rämpyttämistä (ainakin siinä vaiheessa kun laivasta siirrytään rekkaan). Näppäimistön nuolinappuloilla ohjataan rekka varastoon.

Pelin alussa latautuu mainos, mutta sen voi ohittaa napsauttamalla oikeassa alakulmassa näkyvää Play game -nappia.

Peliä Rahtari on katsottu ja ehkä myös pelattu 9367 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/rahtari">Rahtari</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot