Nettipeli: Palomies

Tagit: ja

Tässä ilmaisessa nettipelissä pelaajan on pyrittävä ajattelemaan nopeasti, reagoimaan nopeasti ja toimimaan nopeasti, kun kentällä alkaa sattumaan ja tapahtumaan. Pelaajan tehtävä on pyrkiä hoitamaan sammutusoperaatioita mahdollisimman kustannustehokkaasti ja painopisteen ollessa erityisesti tehokkuudessa.

Palomiespelissä on ennen jokaisen kentän alkamista mahdollista skrollata pelikentän läpi ja katsoa missä paikoissa on todennäköisimmin tärkeimmät kohteet, kuten vesipisteet, palokuntatalo, sairaala, helikopteri ja muut sellaiset. Lisäksi on syytä aika ajoin päivittää kalustoa vastaamaan nykyhetken tarpeita. Pelkkien sammutustöiden lisäksi tässä nettipelissä pelastetaan tulipalojen kynsiin joutuneita ihmisiä ohjaamalla heitä sairaalaan tai kokoamisalueelle. Peli on englanniksi ja sen tempo on aika railakas, joten ei kannata odottaa ensimmäisellä kerralla kovin paljon mainetta ja glooriaa… Peliä ohjataan näppäimistön nappuloilla:

  • W = ylöspäin
  • A = vasemmalle
  • S = alaspäin
  • D = oikealle

Lisäksi ohjataan hiiren avulla, jolla voidaan skrollata eri puolille pelikenttää ja hiiren ykkös- ja kakkospainikkeilla aktivoida helikopteri tai sammutusauto. Hiiren avulla voi myös liikuttaa kentällä olevaa henkilöstöä.

Peliä Palomies on katsottu ja ehkä myös pelattu 6412 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/palomies">Palomies</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot