Nettipeli: Rikoksentorjuja

Tagit: ja

Jos olet miettinyt minkälaista olisi torjua kaupunkia haltuunsa ottamaan pyrkiviä gangstereita, tässä on oiva sauma päästä reaaliaikaisesti mukaan rikoksentorjuntayksikköön. Pelimaailmassa, kuten myös oikeassa maailmassa, kriminaalit pyrkivät rellestämään ja tekemään kolttosiaan. Toisin kuin oikeassa maailmassa, tässä maailmassa Sinä voit parilla klikkauksella aktivoida poliisivoimat ja koettaa kukistaa rikosaallon. Pelissä menestyminen edellyttää nopeaa reagointi- ja päätöksentekokykyä. Lisäksi englannin kielen “hiffaaminen” on eduksi.

Rikoksentorjuja-nettipeliä ohjataan näppäimistön ja hiiren avulla. Hiiren avulla ohjataan pelialueen yksiköitä. Näppäimillä WASD (tai vaihtoehtoisesti nuolinappuloilla) liikutetaan pelialuetta haluttuun suuntaan. Numeronappuloilla 1–6 valitaan halutut yksikkötyypit.

Hiiren vasemmanpuoleisella nappulalla valitaan yksittäiset yksiköt. Sillä voi myös valita useita yksiköitä raahaamalla hiiren nappi pohjassa usean yksikö päältä. Se on kätevä työkalu esimerkiksi jos pitää valita viisi yksikköä samasta sumpusta.

Jos halutaan laittaa yksiköt liikkumaan haluttuun suuntaan, käytetään hiiren ja näppäimistön yhdistelmää: ensin valitaan halutut yksiköt ja sitten CTRL+hiiri-yhdistelmällä napsautetaan haluttua kohtaa pelialueelta. Voi kuulostaa monimutkaiselta, mutta käytännössä tämä toimii aika vaivattomasti.

Pelissä on kolme vaikeustasoa. Vasta-alkajille suositellaan Easy-tasoa. Masokisteille Hard on nautinnollinen kokemus.

Peliä Rikoksentorjuja on katsottu ja ehkä myös pelattu 3916 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/rikoksentorjuja">Rikoksentorjuja</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot