Nettipeli: Hieman hauskaa

Tagit:

Tiedätkö mikä on hieman hauskaa? Vastaus: ¡ıןǝd äɯäʇ uıʞɐuıɐ ja jos et saa vastauksesta selvää, käännä näyttö ylösalaisin. Lol. Tämä nettipeli on aika hauska tasoloikkaseikkailu. Siinä on yhteensä 29 kenttää, joista voi kerätä enintään kuusi mitalia, eli saavutusta. Keskimäärin peliä addiktoidutaan pelaamaan kymmenestä minuutista jopa 40 minuuttiin, joten jos olet herkästi koukuttuvaa sorttia, muista varata aikaa.

Pelissä ei ole sisäänrakennettuna minkäänlaista mainostusta. Jos tietokoneesi ruudulla peli tuntuu lagittavan, se johtuu varmaan siitä, että selain on ollut käynnissä liian pitkään ja ehtinyt kerätä kaikenlaista skeidaa riippakiveksi. Kannattaakin startata selain uudelleen ja kokeilla sitten pelaamista. Tässä ilmaisessa nettipelissä oma saavutus tallennetaan automaagisesti, joten et joudu aloittamaan alusta.

Peliä ohjataan näppäimistön WASD-näppäinkombon avulla, tai sitten käyttämällä nuolinappuloita. Nettipelissä on mahdollista aktivoida tauko, eli Pause, painamalla P-kirjainta. Jos haluat äänet hiiteen, voit tehdä sen M-kirjaimesta. Äm niin kuin Mute. Mute on englantia ja tarkoittaa mykistämistä.

Peliä Hieman hauskaa on katsottu ja ehkä myös pelattu 3220 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/hieman-hauskaa">Hieman hauskaa</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot