Nettipeli: Kirjoitusnopeus

Tagit: ja

Oletko miettinyt miten nopeasti osaat kirjoittaa tietokoneen näppäimistöllä? Haluatko kehittää kirjoitusnopeuttasi? Tässä on ilmainen nettipeliksi puettu apuväline, jolla näppäimistön nyppylöiden salat tulevat tutuksi. Kirjoitusnopeuspeli on hyvin yksinkertainen, mutta melkoisen addiktoiva sen haastaessa maailman parhaan pelaajan — sinut itsesi.

Kirjoitusnopeuspeli toimii englanniksi. Suomen kielen sanojen siinä ei siis kuulla eikä nähdä. Sanat ovat näin ollen jonkin verran helpompia kirjoittaa, kuin vaikkapa ääkköselliset ja merkkimäärältään pitkät suomalaiset sanat. Toisaalta englanniksi kirjoitettaessa sanojen kirjoitusasuun pitää kiinnittää huomiota. Esimerkiksi jos vastaan tulee sanaan “thoughtful”, sen h-kirjainten sijaintiin sanan sisällä on kiinnitettävä huomiota, ettei tule kirjoitusvirheitä. Kirjoitusnopeuspeli käynnistetään kirjoittamalla näppäimistöllä sana Start. Jos peli ei tuon sanan kirjoittamisen jälkeen reagoi mitenkään, se johtuu siitä, ettei pelialue ole aktiivinen. Pelialue aktivoidaan napsauttamalla pelialuetta hiirellä yhden kerran. Sen jälkeen kirjoittamalla starttisanan voi saada pelin… No, starttaamaan.

Pelissä on yläosassa aikalaskuri. Jokainen kirjoitusvirhe aiheuttaa sanan liiskautumisen veriseksi läjäksi, joten kannattaa ottaa silmä kauniiseen käteen ja katsoa mitä nappuloita painellaan. Pelissä on aluksi vain kolmikirjaimisia sanoja. Mitä pitemmälle pelaaja aikarajan puitteissa pääsee, sitä pitempiä sanoja tulee vastaan. Esimerkiksi Suositut.netin peliarvostelija sai ensimmäisellä yrityksellään virheettömyysprosentin 98 ja pisteet 429. Miten paljon sinä sait?

Peliä Kirjoitusnopeus on katsottu ja ehkä myös pelattu 11854 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/kirjoitusnopeus">Kirjoitusnopeus</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot