Nettipeli: Galaktinen rallipeli

Tagit: ja

Tämä on vähän toisenlainen seikkailupeli, nimittäin tässä tietokoneen prosessoritehoa tehokkaasti hörppivässä nettipelissä on tarkoitus kaahailla supersankarien avulla ympäri galaksia. Pelaaja pääsee alussa valitsemaan haluamansa kaltaisen pelihahmon, joka voi olla esimerkiksi söötiltä possulta näyttävä Supermies, jonka jälkeen hän antaa pelihahmolleen haluamansa nimen, valitsee pelin vaikeutason ja aloittaa seikkailun. Pelaajan on ohjattava taivahalla liitelevä hahmonsa läpi sokkelikkojen ja esteiden, yli ongelmien ja aitojen. Kohti voittoa. Galaktisen rallikilpailun voittaja on se, joka pääsee ensimmäisenä ja nopeimmin maaliin.

Galaktista rallipeliä ohjataan näppäimistön avulla sillä lailla, että nuolinappuloilla käännellään ja väännellään pelihahmoa haluttuun ilmansuuntaan. Välilyöntiä rämpyttämällä saadaan kiihdytettyä hahmon lentonopeutta.

Pelialueen alaosassa on kaikenlaisia nappuloita, joita napsuttelemalla voidaan laittaa peli tauolle (P-symboli) ja tuunata pelin graafista ilmettä (Q-nappula), laittaa taustamusiikki pois päältä (nuottisymboli) sekä katkaista siivet ääniefekteiltä (kaiutinta muistuttava kuvake). Pelialueen yläosassa ilmoitetaan tietoja omasta pelihahmosta sekä kilpailijoista. Oikeassa alakulmassa ilmoitetaan amerikkalaiseen tyyliin supersankarin kiitonopeus. Vauhdin on hyvä antaa olla mahdollisimman nopea, koska se on loppupeleissä ainoa avain voittoon. Toki ohjaamisellakin on jonkin verran merkitystä… Mutta ennen kaikkea nopeudella. Pelialueen alaosassa näkyy pelkistetty rautalankamalli siitä, minkälainen on kyseessä oleva pelirata ja missä vaiheessa on maalilinja.

Mikäli tietokoneesi on vähän vanhempaa mallia, pelissä kannattaa käyttää heikkoa graafista laatua, sillä se saa pelin toimimaan vähän vähemmän tahmaavasti. Korkealaatuiset grafiikat vaativat enemmän tehoja tietokoneelta kuin heikkolaatuiset sellaiset.

Tämä on ihan hauska nettipeli, joka voi soveltua myös lapsien kokeiltavaksi, tosin pelissä on jonkin verran haastaviakin vaiheita, kuten tuo kolmiulotteisuuden hahmottaminen. Pelihahmoa kuvataan kilpailutilanteessa takaapäin siten, että suoraan edestäpäin ryskii kasvoja kohti uutta kilparadan ainesta, joten syvyyssuunnan hahmottaminen on hyvä olla “omasta takaa”.

Peliä Galaktinen rallipeli on katsottu ja ehkä myös pelattu 4246 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/galaktinen-rallipeli">Galaktinen rallipeli</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot