Nettipeli: Pillerinpyörittäjä (beta)

Tagit: ja

Tämä on älliä vaativa nettipeli, joka kuuluu pelin esittelysivulla etenkiin kategoriaan älypelit, sillä nimenomaan ja vain ja ainoastaan aivo-osaston käyttämisellä tässä pelissä voi menestyä. Ideana on ohjata näppäimistön nuolinappuloiden avulla pillerinpyörittäjää, joka haluaa jynssätä muotoilemansa kokkareen omaan pesäkuoppaansa nurmikon greenillä. Pillerinpyörittäjä ei ole kaikkein fiksuimia mölliäisiä tässä maailmassa, mutta sepäs ei oikeastaan haittaa lainkaan, sillä tässä välissä Sinä astut kuvaan. Tehtävänäsi on ohjata alati hankalammaksi muuttuvassa maastossa pillerinpyörittäjä turvallisesti omaan pesäkuoppaansa. Tämä ilmainen nettipeli soveltuu myös lapsille! Peli ei sisällä järkyttävää grafiikkaa, kauhiaita ääniefektejä tahi muuta taaperolle sopimatonta materiaalia. Terveellistä aivojumppaa kerrankin (ja vielä erittäin viihdyttävässä muodossa)!

Pillerinpyörittäjä-peli on vielä beta-testausvaiheessa, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että pelissä saattaa ilmetä jonkin verran bugeja. Virheitä ja muita korjaillaan sitä mukaa kuin niitä ilmaantuu. Pelistä tullaan julkaisemaan lähitulevaisuudessa mahdollisimman virheetön ja erheetön versio myös täällä Suositut.net-sivuston nettipeliaitassa.

Tässä pelissä on sellainen Eetu-niminen pillerinpyörittäjä tehnyt kovasti ahkeroituaan oivan kokkareen, jolla hän yrittää tehdä vaikutuksen tyttöystäväänsä Liisaan. Liisa odottelee Eetua kotikuopassa, joten eiköhän auteta kaveria mäessä ja ohjata hänet armaansa luokse. Sinun pelaajan on yritettävä ohjata näppäimistön nuolinappuloilla Eetua haluamaasi suuntaan. Tavoitteita on vain yksi ja ainoa — päästä ehjin nahoin pelialueella näkyvään maakuoppaan, jossa Liisa jo kultamussuaan ja hänen muovailemaansa lantakokkaretta kaipailee.

Pelissä on paljon ratoja, kenttiä. Ensimmäinen niistä on hyvin yksinkertainen, mutta mitä pidemmälle pelissä päästään, sitä hankalammaksi peliradat muuttuvat. Eetu ei oikein näe hyvin eteensä, kun hänellä on se lantapallo raajojensa välissä ja kaikkea, joten pelaajan on näytettävä pillerinpyörittäjähepulle sopiva ilmansuunta, jonne Eetu sitten lähtee hipsimään. Eetu pysähtyy vasta sitten kun hänen eteensä tulee este. Näiden esteiden avulla päästään mutkittelemaan Liisa-armaan syliin. Eetua ei saa laskea haahuilemaan kotiseudun ulkopuolelle, koska hänhän vallan eksyy ja eksyminen ei taatusti tee hyvää Eetun ja Liisan väliselle parisuhteelle.

Näppäimistön nuolinappuloilla ohjaillaan Eetun liikkeitä. Nuolinäppäin ylös vie pillerinpyörittäjän ylöspäin, nuolinäppäin alas taas alaspäin ja niin edespäin.

Huomio, huomio. Peli on erittäin kiehtova. Se sopii niin lapsille kuin myös aikuisemmallekin väestölle.

Peliä Pillerinpyörittäjä (beta) on katsottu ja ehkä myös pelattu 5542 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/pillerinpyorittaja">Pillerinpyörittäjä (beta)</a></p>

Saa kommentoida!

  1. Marjo Priha kirjoitti:

    Hei,

    Meillä on täällä Korkeasaaressa ihan oikeita pillerinpyörittäjiä ja ne ovat esillä tulevassa yleisötapahtumassa pääsiäisenä 2.-5.4.2010. Etsimme sinne jotain lapsille sopivaa toimintaa ja tämä peli olisi oivallinen. Olisiko mitään mahdollista saada demoversio meille käyttöön. Te voisitte mainostaa tuotetta tällä tavalla. Meillä on (säästä riippuen) tapahtumassa satoja lapsivieraita paikalla. Yhteydenotot: marjo.priha@hel.fi

Käyttöehdot