Nettipeli: Pimeyden Ritari

Tagit: ja ja

Tämä nettipeli on kuin jonkinlainen kieroutunut irvikuva Taru Sormusten Herrasta -elokuvatrilogiassa tutuiksi tulleista Nazgulin sotureista. Sarjakuvamaisen synkät hahmot taistelevat toisiaan miekoin, jousipyssyin ja taivaalla ratsastavien lohikäärmeiden voimin. Tämä peli on erittäin hyvä. Sitä ei käy kieltäminen. Pimeyden Ritari on tässä se hyvä henkilö, hyvis, kun taas kaikki muut ovat niitä pahiksia. Pahikset yrittävät nujertaa Pimeyden Ritarin, joka ratsastaa notkoselkäisellä ja punasilmäisellä luuskalla. Konilla köpöttäminen antaa kuitenkin ritarille etulyöntiaseman — hän on nopeampi kuin muut ja samalla korkeammalla kuin tavalliset vihollisen jalkamiehet. Makkaratehtaan kutsua odottava polle pystyy pinkomaan nopeasti, mutta se myös koikkelehtii ja vallan loikkelehtii korkeammalle kuin vihollisen maata tallaavat joukot. Harmillisesti vihollinen käyttää taistelujoukkojensa tukena ilmavoimia, nimittäin hirveitä tulipalloja ja muita mötiköitä suustaan syökseviä lohikäärmeitä. Pimeyden Ritaria olet tuomittu ohjastamaan. Pelasta itsesi ja suojele valtakuntaasi.

Pimeyden Ritari -pelissä päästään suojelemaan kuninkaallista kuningaskuntaa. Olet uljas ritari. Sinulle on annettu jalo tehtävä. Tehtäväsi on astua hevosen selkään ja ottaa miekka kouraan. On tullut aika antaa pataan. Vihulaisten loputtomat legioonat odottavat Sinua, sillä sinä olet ainoa joka heitä rohkenee vastustaa. Viholliselle pitää antaa tattiin. Ja huolella!

Infernaalisen sodan häviäminen tarkoittaa käytännössä sitä, että sinun hevosestasi keitetään liimaa ja sinä itse päädyt jonkun lohikäärmeen sängynlämmittäjäksi. Ei ole kovin lupaava tulevaisuus, vai mitä? Niinpä. Ei ole, ei. Tämän kauhukuvan inspiroimana tartu näppäimistöön ja valmistaudu puolustamaan kaikkea sitä mikä on sinulle rakasta.

Pimeyden Ritari ratsastaa punasilmäisellä hevosella. Käyräselkäisellä konilla kaahataan seuraavin näppäinkomennoin:

  • Näppäimellä W hypätään
  • Näppäimellä A vasemmalle
  • Näppäimellä D oikealle
  • Näppäimellä J lyödään
  • Näppäimellä K lyödään ja kovaa

Tämä peli on sellainen kamikaze-henkinen. Pelaaja häviää lopulta. Kohtalo on sinetöity, mutta älä anna sen masentaa. Kannattaa huomioida, että pelissä näiden yllä esitettyjen näppäintoimintojen lisäksi pelaaja pääsee suorittamaan näppäinyhdistelmillä mitä erikoisempia taistelumanööverejä ja -iskuja. Jos oletusarvoiset näppäinasetukset eivät syystä tai toisesta passaa, niitä voi tietysti säätää pelin englanninkielisestä hallintapaneelista käsin.

Erikoislyönti on sellainen, että se vie paljon energiaa ja vaatii henkistä kanttia. Erikoisiskua kannattaakin käyttää vain äärimmäisissä hätätilanteissa, sillä Musta Ritari kyllä pystyy vetämään vihollista kuuppaan ihan ilmankin supervoimia.

Mitä kehittyneemmäksi Musta Ritari muuttuu, sitä paremmat aseet hänelle annetaan. Alussa aseena on terävä sapeli, mutta jo pian hän saa aseekseen julmetun pitkän piikkipäisen tikun, jolla voi survoa vihollisia entistäkin ulottuvammin.

Vihollisen taivaalle lähettämät lohikäärmeet ovat ikäviä vastustajia. Ne lentävät korkealla, ovat nopeita ja hyvin haarniskoituja. Niitä on hankala tuhota. Lentäviä lohikäärmeitä kuitenkin tulee eteen ennemmin tai myöhemmin. Kun niin käy, kannattaa lähinnä vain juosta pakoon ja toivoa että ne liihottelevat matalammalle, jotta niitä voisi mättää naamaan.

Peliä Pimeyden Ritari on katsottu ja ehkä myös pelattu 7896 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/pimeyden-ritari">Pimeyden Ritari</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot