Nettipeli: Evoluutio

Tagit:

Tämä Evoluutio on itse asiassa ötökkäpeli, jossa pyritään kasvattamaan kuoriaisia ja kehittämään niistä mahdollisimman mahtava lopputuote. Pelaaja pääsee jalostamaan kuoriaisrotuaan haluamansa kaltaiseen muotoon, mutta jalostustustyö ei ole ihan ruusuilla tanssimista, sillä ötököitä on varjeltava vaaroilta ja niitä on ruokittavakin. Välillä mölliäisiä on syytä vähän viihdyttääkin, sekä siivota niiden jälkeensä jättämät sotkut. Näiden pikku mörrimöykkyjen kanssa aika kuluu kuin siivillä!

Pelaajan on pyrittävä kasvattamaan kuoriaisista mahdollisimman hieno rotu kasvattamalla niitä, ruokkimalla, myymällä, ostamalla, jalostamalla ja laittamalla ne tappelemaan toisiaan vastaan. Tässä on nettipeli, jota ei voi ohittaa parin sekunnin testillä, vaan peli vie aikaa tuntitolkulla. Evoluutio on mahtavimpia uuden sukupolven nettipelejä!

Tätä ilmaista nettipeliä ohjataan yksinkertaisesti hiiren avulla.

Peli alkaa sillä tavalla, että ensin valitaan pelaajan nimi kirjoittamalla se “Play game” -nappulasta avautuvaan ruutuun. Sen jälkeen kun nimi on valittu, avautuu pitkä litania englanninkielistä tekstiä (jotka ovat siis pelin alkuperäiset englanninkieliset ohjeistukset). Klikataan sitä nappia sivun alaosassa, jossa lukee “Start game”. Sitten peli jo alkaakin. Pelialueen alaosassa on se toimintovalikko, josta hallitaan käytännössä kaikkea pelin toimintaa. Valikon yläosassa ruutua hallitsee varsinainen ötökkäalue, jossa aluksi kaksi kuoriaista haahuilee ympäriinsä. Ötökät tarvitsevat elääkseen ruokaa, kuten omenoita, vesimeloneja ja viinirypäleitä. Elukoiden kasvaminen ja jalostaminen tapahtuu antamalla niille hormonihoitoa. Hormonit kasvattavat mörrimöykkyjen kokoa, mutta siinä on sellainen haittapuoli, että se voi vahingoittaa kuoriaisen terveyttä. Hiiren kursorin avulla voidaan liikutella pelialueella olevaa ruokaa ja ötököitä. Ötökät kannattaa laittaa ruokapalojen päälle, jotta ne saisivat syötävää kyllikseen. Kuoriaisia voi myös laittaa parittelemaan, jotta ne lisääntyisivät. Niitä voi myös myydä ja ostaa torilta, sekä ötököille voi antaa halutunlaiset kutsumanimetkin!

Huomioitavaa! Pelissä on automaattinen tallennusjuttu, joka “seivaa” pelin pelaajan puolesta sitä mukaa kun hän edistyy tehtävässään. Mikäli pelin taustamusiikki alkaa kyrsimään, valitaan pelialueen vasemmasta alakulmasta se nappi, joka sijaitsee ostoskärryn alapuolella. Siitä voidaan säätää musiikin ja ääniefektien voimakkuutta ja myös sitä miten korkealaatuista grafiikkaa pelissä käytetään.

Peliä Evoluutio on katsottu ja ehkä myös pelattu 8983 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/evoluutio">Evoluutio</a></p>

Saa kommentoida!

  1. julia kirjoitti:

    kaikki pystyy ostaa multa ilman lupaa

Käyttöehdot