Nettipeli: Elefanttipeli

Tagit: ja ja

Sukelluselefantti onkin jotain sellaista, mitä ei tule joka päivä katseltua tai koettua. Tänään teillä ja meillä on mahdollisuus nauttia tästäkin sensaatiomaisesta meiningistä, sillä tämä mahtava Elefanttipeli mahdollistaa sukeltamisen söötillä trumpettinenällä. Elefantilla on nimittäin vallan kiihkeä taipumus ottaa ja käydä poimimasta meren syvyyksistä kiiltäviä helmiä ostereiden sisältä. Elefantti on tylsistynyt sirkuselämään, joten se pyrkii hoitamaan sirkuksesta pakenemiseen liittyvät finanssiasiat noukkimalla helmiä sen minkä se kerkiää.

Tässä elefanttipitoisessa nettipelissä on siis toden teolla tarkoitus käydä koikkelehtimassa uppeluksissa ja noukkia sieltä yhdellä hengenvedolla mahdollisimman paljon helmiä. Kuulostaa ihanalta ja taivaalliselta, mutta onhan tässä konnankoukkujakin luvassa… Elefantin suuri nenä ei saa nimittäin jäädä kiinni kulmaan eikä sitä saa laittaa solmuun. Elefanttipelin vaikeustasoa kasvattaa sekin, kun pelin jokaisessa peliradassa on rajoitettu aikamäärä, jonka sisällä tehtävä on suoritettava onnistuneesti, jotta siirtyminen seuraavalle vaikeustasolle onnistuu. Seikkailut muuttuvat vaikeammaksi sitä mukaa mitä paremmaksi pelaaja (eli elefanttia komentava hyypiö) kehittyy. Tämä on oikeastaan ihan sopiva peli lastenpeliksi. Lastenpelejä ei olekaan kovin paljon. Ilmaisia lapsille sopivia pelejä on sitäkin vähemmän.

Elefanttipelin teleportit!

Nii-in. Meillä on täällä teleporttireikiä. Maagisia, tai huipputeknisiä, teleportteja voidaan käyttää eräissä erittelemättömissä peliradoissa. Niitähän käytetään ihan siihen malliin kuin elokuvissakin; mennään vaan yhdestä teleportista sisään ja tullaan toisesta ulos. Teleporttisysteemit toimivat niin, että samanvärisistä rei’istä sisään ja samanvärisistä ulos.

Elefanttia järsivä kala

Okei, tämä voi kuulostaa vähän kummalliselta. Hrr. Itse asiassa jo ajatuskin tämän asian selittämisestä hieman kylmää selkäpiitä. On nimittäin niin, että tässä (peli)maailmassa on elefanttimurhakalojka! Ooo. Ooo. Kauhiaa. Ne taitavat olla piraijakaloja, jotka vetelevät tattiin sen minkä kerkiävät — piraijat ovat mieltyneet syystä tai toisesta juuri elefanttien makuun. Lihansyöjäkaloihin liittyvään ongelmaan on kuitenkin ratkaisu. Ei kannata joutua syödyksi! No joo. Kaloja voi myös litistää elefantin mahtivoimilla. Elefanteillahan on sitä elopainoa ihan turhankin paljon, joten kalojen liiskaaminen onnistuu kuin… No, joidenkin asioiden liiskaaminen. Elefantilla ei kuitenkaan saa liiskata omaa venyvää ja paukkuvaa torveaan, koska jos se litistyy niin sitten maailma kaatuu et cetera, et cetera.

Muuta huomioitavaa e-fanttipelistä

Pelissä on tuo ohjauspuoli hoidettu niin, että näppäimistön nuolinappuloita napsuttelemalla voidaan laittaa kärsää kulkemaan etiä ja taakse. Ihan mihin suuntaan halutaankin. Nuolinappuloilla. Toinen huomioitava seikka on sellainen, kun ihan varmasti ainakin aluksi tulee tehtyä niitä virheitä aika paljon. Hyvinkin paljon. Se ei oikeasti kaada maailmaa. Ongelmat voi lakaista lattian alle ja aloittaa peliradan pelaamisen uudelleen napsauttamalla näppäimistöstä löytyvää Esc-nappia. Huomioitavaa myös tämä:

Tämä peli sopii lapsille! Ei sisällä lapsille liian järkyttäviä kohtauksia, paitsi jos venyvä kärsä koetaan traumaattiseksi tapaukseksi, niin ehkä sitten…

Muita lastenpelejä

Suositut.net tarjoaa mm. sellaisen lapsille sopivan nettipelin kuin Strutsipeli, jossa pitää samaan tapaan kuin tässä lapsille sopivassa elefanttipelissäkin venyttää hulppean kauas ulottuvaa kaulaa ja poimia maan alta kaikenlaisia tavaroita. Lastenpelit kunniaan!

Peliä Elefanttipeli on katsottu ja ehkä myös pelattu 6459 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/elefanttipeli">Elefanttipeli</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot