Nettipeli: Apinaketju

Tagit: ja

Tämäpä Apinaketju onkin todella hassunhauska ilmainen nettipeli, joka soveltuu oikein hyvin myös perheen nuorimman polven edustajille. Peli on vauhdikas seikkailupeli, jossa pelaaja pääsee kehittelemään Coco-nimisen apinan ystävyksistä suurta ja mahtavaa apinaketjua. Cocolla on ollut jo pitkään sellainen unelma, joka liittyy pitkän apinoista tehdyn ketjun luomiseen. Jonkinlaista performanssitaidetta kai… Nyt kuitenkin pannaan töpinäksi ja ryhdytään sinkoamaan apinoita ilmojen halki ja apinaketjuksi!

Tätä viihdyttävää nettipeliä ohjataan hiiren avulla. Näppäimistöä tai muita ohjaimia ei tarvita. Pelaajan tehtävä on yrittää kasata apinoista mahdollisimman pitkä apinaketju ennen aikarajan umpeutumista. Jokaista apinaa laukaistaessa on säädettävä laukaisukulma ja -voimakkuus. Näihin asetuksiin vaikuttaa joko hyödyllisesti tai haitallisesti apinan paino ja apinaketjun koko, paino jne. Todella hauskaa ja omalaatuista ajanvietettä!

Apinoita ei kannata laukaista liian matalalle tai liian korkeallekaan, koska muuten apina tulee alas ja vauhdilla. (Jäljelle jää varsin sotkuinen lätäkkö jos tulee hutikuti.)

Pelissä on hauska rokkaava taustamusiikki, mutta mikäli saman raidan kuunteleminen kerta toisensa jälkeen alkaa tympimään, voi taustamusiikin sammuttaa napsauttamalla pelialueen oikeasta alakulmasta löytyvää nuottisymbolia. Samasta alapalkista löytyy myös muita toimintoja, joita voi klikkailla hiiren avulla. Nappuloilla voi hallita muun muassa sitä, toistetaanko pelissä äänifektit, jotka syntyvät hyppäämisestä jne.

Peliä Apinaketju on katsottu ja ehkä myös pelattu 3932 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/apinaketju">Apinaketju</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot