Nettipeli: Skeittipeli

Tagit:

Tässä on pääsiassa kyse skeittaamisesta, mutta halutessaan pelaaja voi valita kulkuneuvokseen skeittilaudan sijaan myös potkulaudan. Peli on erittäin viihdyttävä ja jossain määrin jopa realistinen skeittarifriikkiseikkailu! Pelaaja pääsee ohjaamaan hahmoa, joka kulkee järkyttävän suurista hyppyreistä, mäistä ja laskuista. Samalla on tietenkin yritettävä pysyä laudan (tai sen potkulaudan) selässä putoamatta päälleen. Mikäli pelihahmo kaatuu, peli on kerrasta poikki. Erittäin hauskaa viihdettä luvassa. Peli on kaksiulotteinen — sivusta kuvattu. Tehtävänä on yrittää matkustaa peliradan laidasta toiseen laitaan mahdollisimman nopeasti.

Tässä skeittipelissä pelataan ohjaamalla näppäimistön nuolinappuloilla. Nappuloita naputtamalla peräkanaa voidaan esimerkiksi laittaa pelihahmo potkaisemaan lisää vauhtia skeittilaudalle, tai voidaan kallistaa pelihahmoa johonkin suuntaan ottamaan “vastaan” jyrkkä mäki tai lasku.

Skeittilaudassa pelihahmon painopiste on takanapäin ja vastaavasti potkulaudassa se tuntuu nojaavan hieman pelihahmon etupuolelle. Potkulaudan kyydissä pysyminen on jonkin verran helpompi homma kuin skeittilaudan selässä säilyminen.

Peliradat muuttuvat huimaa tahtia haastavammiksi sitä mukaa mitä pidemmälle pelissä edetään. Esimerkiksi jo toinen pelirata on sellainen, jossa on jyrkkien mäkien ja kuoppien lisäksi eräänlaisia liukuhihnoja, jotka työntävät vastaan vaikka kuinka yrittäisi painella niistä läpi. Liukuhihnoista selvitäkseen pelaajan kannattaa panna töppöstä toisen eteen jo hyvissä ajoin! Hyvä vauhti takaa hihnoista selviämisen.

Huomioitavaa! Osa liukuhihnoista ei työnnä pelaajaa taaksepäin, vaan osa potkaisee lisää vauhtia, joten kannattaa pitää silmällä vastaan tulevia mäkiä ym., koska se on ainoa tapa huolehtia pelihahmon pystyssä pysymisestä.

Tämä nettipeli on varmasti viihdyttävää ajanvietettä kaikille Elasto Manian faneille!

Peliä Skeittipeli on katsottu ja ehkä myös pelattu 28355 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/skeittipeli">Skeittipeli</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot