Nettipeli: Tankkipeli 2012

Tagit: ja

Tämä on vuoden 2012 mallia oleva panssarivaunupeli. Se saattaa olla tankkipelien sarjassa, jonka edellinen osa on maaliskuulta 2010 löytyvä Tankkipeli #2, viimeinen ja toiminnantäyteisin osa. Uudessakin tankkipelissä on yksinkertainen tehtävä — tuhoa kaikki, joka tielläsi seisoo.

Tankkipelissä pelaajan on pyrittävä käärimään fyffendaalia, pelastamaan planeetta ja olemaan muutenkin kuin kunnon partiolainen hävittämällä vastaan tulevat ongelmat. Sitä varten on käytössä kalustoa. Panssarikalustoa. Teille kielitaidottomille mainittakoon jo etukäteen, ettei käy kuten eräässä Kummelien sketsissä, että tämä peli on saatavilla englanniksi… Vaan ei suomeksi. Ja lopuksi mainittakoon myös, että pelin tiedostokoko on superdupersuuri: yli 8,5 megatavua. Eli jos olet nyt pelaamassa jollain “kämäisellä”, mitä se sitten tarkoittaakaan, nettiyhteydellä, niin voi olla aika käydä käärimässä voileipä tai kipaisemassa kioskilla hakemassa einestä. Nimittäin kunhan toiminta starttaa, istut siinä pallilla lopun ikääsi. On meinaan melko addiktoiva nettipeli.

Peliä Tankkipeli 2012 on katsottu ja ehkä myös pelattu 7090 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/tankkipeli-2012">Tankkipeli 2012</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot