Nettipeli: Kurpitsapää

Tagit: ja

Oijoi, tämä on kauhistuttava. Ihan aavemainen. Sopii pimeisiin syysiltoihin tai Halloweenin ratoksi. Tässä pelissä päästään loikkimaan ja kumartumaan ja ampumaan vihreitä plasmapalloja pitkin poikin aavemaisia peliratoja. Kurpitsapää on nimensä mukaisesti valkoiseen aavekaapuun pukeutunut olento, jolla on hirmuinen kurpitsa päänsä tilalla. Tämähän on kuin kieroutunut versio Mario-pelistä. Pelissä on yritettävä pelastaa Kurpitsapään karkkiämpäri! Matkalla ämpäriä pelastamaan tullaan kohtaamaan jumalattomia elukoita ja monstereita, jotka tekevät tietysti kaikkensa hidastaakseen Kurpitsapäätä saavuttamasta ylevää kohtaloaan. Tässä on roima annos laatuviihdettä!

Karkkiämpäri on nyt Halloweenin aamusella kadonnut. Kurpitsapään on tietysti lähdettävä hakemaan sitä, mutta taival on täynnä mitä eriskummallisempia esteitä. On tukinkyylia ampuvaa pääkalloa, jyrääviä rattaita, valtavia hiiriä ja mitä lie.

Pelissä päästään kentästä toiseen murjomalla kaikki vastustajat kumoon. Poikki ja pinoon! Sisulla siitä selviää. Vihulaisia voi tuhota ampumalla vihreitä plasmapalloja niitä kohden. Jos plasmarykäys osuu viholliseen, se haihtuu ilmaan.

Peliä ohjataan näppäimistön avulla.

  • A-näppäimellä hypitään.
  • S-näppäimellä ammutaan.
  • Nuolinäppäin alas laittaa pelihahmon kumartumaan.
  • Nuolinäppäin oikealle vie pelihahmoa oikealle.
  • Nuolinäppäin vasemmalle vie pelihahmoa vasemmalle.

Peliä Kurpitsapää on katsottu ja ehkä myös pelattu 3873 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/kurpitsapaa">Kurpitsapää</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot