Nettipeli: Rantaloma

Tagit: ja

Rantaloma on hauska harkintakykyä ja ajankäyttöä kehittävä peli, jossa tietokone ohjaa pelaajan omistaman yrityksen kilpailijaa. Peli voi aluksi tuntua aika haastavalta, sillä tämä on melko monipuolinen nettipeli kaikenlaisine ominaisuuksineen ja toiminnallisuuksineen. Peliä ohjataan hiirellä.

Rantaloma-nettipelissä pelaaja on ottanut hoitaakseen uuden, vasta perustetun rantalomayrityksen. Tehtävänä on saada yritystoiminta kukoistamaan: on huolehdittava asiakkaiden tarpeista, tehtävä ainakin jonkin verran voittoa ja mahdollisesti jopa menestyttävä siinä määrin, että yritystoimintaa voi laajentaa. Oman haasteensa tuo tietokoneen ohjaama kilpaileva yritys.

Pelaajan kannattaa miettiä huolella liiketoimintamallinsa. Ei ole pakko hankkia kaikkea, tehdä kaikkea, jotta pelin voisi voittaa. Pelaajan on itse asiassa ymmärrettävä poimia vaihtoehtojen laarista parhaat ja panna ne täytäntöön.

Vinkki: jos kilpailevan yrityksen asiakaspalvelija saavuttaa asiakkaan ennen oman yritykseksi työntekijää, voit komentaa työntekijän etsimään toisen asiakkaan.

Peliä Rantaloma on katsottu ja ehkä myös pelattu 6039 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/rantaloma">Rantaloma</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot