Nettipeli: Majatalo #3

Tagit: ja ja

Tämä on järjestyksessä jo kolmas suositun Majatalo-pelisarjan osa. Edellinen osa julkaistiin pari kuukautta sitten. Jos olet kiinnostunut pelaamaan Bread and Breakfast -simulaattoria, niin nyt on hyvä sauma päästä testaamaan ilman maksua. Tämä on oikein hyvä peli ja antaa melkeinpä romantisoidun vision siitä, minkälaista on pyörittää B&B:tä.

KOMMENTOINTI OTETTIIN POIS KÄYTÖSTÄ 19.3.2015. KIITOS VAAN, SPÄMMERIT.

Majatalo #3 -nettipelissä on jälleen suoritettava tyypillisiä majatalon toimia, joiden tavoitteena on pitää asiakkaat tyytyväisinä ja liiketoiminta kannattavana. Lopullinen tavoite on laajentaa bisnestä kattamaan majatalon lisäksi hotelleja, kasinoita ja muuta mukavaa. Kansainvälistä meininkiä tarjoaa myös nettipelin käyttöliittymä, joka on englanniksi. Pelin graafinen ilme on tyypillistä videopelikamaa. Peli sopii siis myös enkusta tolkkua ottavalle nuorisolle, sillä se ei sisällä selkäpiitä karmivia karmivia eikä kuoliaaksi ikävystyttäviä kuvia.

Tätä nettipeliä ohjataan hiirellä. Näppäimistöä ei juurikaan tarvita. Pelin juonena on, kuten yllä mainittiin, tavoitella tähtiä pyörittämällä bisnestä mahdollisimman mallikkaasti. Pelaajan on huolehdittava kaikesta liiketoimintaan kuuluvasta. Esimerkiksi jotkut työntekijät kaipaavat valvontaa ja apua, etteivät he vain torku eivätkä turhaan junnaa työtehtäviensä suorittamisessa. Jos pelaaja haluaa antaa asiakkailleen mahtavan lomakokemuksen, kannattaa pitää majatalon toiminnot sujuvina. Nettipelissä on kaksi pelimoodia. Helpoin on “freeplay”, jossa ei ole raharajoitteita eikä muitakaan kompastuskiviä. Se sopii hyvin leppoisaan ajanviettoon. Haastavampi on “challenge mode”, jossa on penninvenytystä ja muita rajoitteita, joilla pyritään luomaan realismia.

Pelissä eteneminen edellyttää kokeiluhenkeä ja sisua, sillä jotkut asiat voivat olla hankalia hahmottaa. Eihän monella oikeastikaan ole heti kaikki majatalobisneksen salat hallussa!

JK. Kannattaa varoa tulipaloja. Ne voivat polttaa koko tönön kivirajaan.

Peliä Majatalo #3 on katsottu ja ehkä myös pelattu 857353 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/majatalo-3">Majatalo #3</a></p>

Saa kommentoida!

Tämän artikkelin kommentointi on päättynyt.

Käyttöehdot