Nettipeli: Sivilisaation viimeinen toivo

Tagit: ja

Tämä ilmainen nettipeli on itse asiassa uusintapainos ikivanhasta viime vuosikymmenellä esitellystä pelilajista, jossa yritetään superaseen voimin suojella omaa kehittynyttä sivilisaatiota tunkeilevalta viholliselta. Alkuperäisessä pelissä, joka siis ilmestyi ties kuinka monta vuotta sitten, oli karkea grafiikka ja peli sijoittui avaruuteen, mutta tässä uudessa (Flash-pohjaisessa) pelissä grafiikka on hieman nätimpää ja peli sijoittuu aavikkomaisella mannulle. Pelaaja on käytännössä lasertykin tykkimies, joka vastaa oman rotunsa tulevaisuuden takaamisesta tykkiään käyttämällä. Viholliset hyökkäävät loputtomilta tuntuvina legioonina. Ne pyrkivät musertamaan puolustuksen, jotta niiden infernaaliset sotajoukot pääsisivät tekemään tuhoa viattomien siviilien keskuudessa ilman vastarintaa. Tykkimies! Pysäytä hyökkääjät.

Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, olet ainoa (ja sitä kautta paras) toivo sivilisaatiollesi. Pysäytä tunkeutujan elävä voima tehokkaalla punaista laseria sylkevällä kanuunalla. Puolustat kuolevaa sivilisaatiota, mutta vaikka loppu ja tuho on vääjäämättömästi edessä, et saa luovuttaa taistelematta. Tämä on hyvin addiktoiva peli, koska kunhan siihen otetaan sellainen asenne, että “tätä tykkiä ei tuhota”, niin sen jälkeen sitä myös puolustetaan kuin mitäkin kansallisaarretta.

Pelin alkaessa kanuuna on melkoisen heikkotehoinen ja hidas, mutta ne tulevat muuttumaan sen mukaan mitä paremmaksi asetta kehität. Laseraseeseen tulee nimittäin päivityksiä aina siinä vaiheessa kun kanuunan tapposaldo on 25 vihollisen taisteluyksikköä.

Peliä ohjataan hiiren avulla, jolla käännetään kanuunaa haluttuun suuntaan. Hiiren vasemmanpuoleista nappia napsauttamalla ase laukaistaan. Todellista high-tech -sotaa!

Huom! Tässä on näppärä vinkki. Kanuunaa on viritetty sillä lailla, että se pystyy tarvittaessa pariin otteeseen sinkoamaan ympärilleen järkyttävän tulimeriaallon, mutta tämä ase on todellakin käytössä vain pariin otteeseen. Kannattaa käyttää sitä harkiten, eli esimerkiksi silloin kun vihollisen joukot ovat piirittäneet kanuunan kaikilta ilmansuunnilta, etkä koe ehtiväsi tuhota kaikkia niitä pääaseella. Tuhoaalto laukaistaan näppäimistön välilyöntiä napsauttamalla.

Kanuunan päivitykset

Joka kerta kun kanuunan tapposaldoon kertyy 25 vihollisen taisteluvaunua tai muuta yksikköä, kanuunaan ilmestyy päivityspaketti, jolla sen tehoa voidaan kasvattaa. Tässä on nämä mitä puolustuslaitteeseen voi kytkeä:

  • Yksi kappale tuhoaaltoja
  • Kanuunan kuntoa voidaan korjata 30 %:lla
  • Kanuunan pääaseen, laserin, tehoa voidaan kasvattaa
  • Kanuunan nopeutta voidaan kasvattaa

Peliä Sivilisaation viimeinen toivo on katsottu ja ehkä myös pelattu 6097 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/sivilisaation-viimeinen-toivo">Sivilisaation viimeinen toivo</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot