Nettipeli: Sotakenttä

Tagit: ja

Sotakenttä on ampumis- ja sotapeli, jossa pyritään taistelemaan ensisijaisesti aikaa vastaan. Pelaajan on puolustettava kuin shakkipelissä ikään omaa rintamaansa vihollisen jalkaväen päällekarkauksia vastaan. Oman viehätyksensä tähän tuo mahdollisuus kehittää pelihahmoja, ostaa niille aseita ja muonittaa heitä.

Peliä ohjataan hiiren avulla. Englannin kielen ymmärtäminen on avuksi, mutta ei välttämätöntä. Peli aloitetaan siirtämällä hiiren avulla laatikosta sotilaita eturintaman ketjuun. Sen jälkeen ketjussa olevia joukkoja täytyy varustaa antamalla niille pommeja, pistooleita ja muita tuliaseita. Peli voi alussa vaikuttaa haastavalta, ja sitä se voikin olla, mutta totuttelemisen jälkeen tämä on hauska ja addiktoiva tapa viettää aikaa!

Tehovinkki: pelaajia ei ole pakko yksi kerrallaan raahata rintaman puolustusasemiin, sillä kaksoisklikkaamalla pelaajalaatikkoa voidaan täyttää kaikki “slotit” kerralla. Samaan tapaan taistelijat voi aseistaa kerralla klikkaamalla haluttua asetta kahdesti. Haavoittuneita taistelijoita pitää parantaa pelialueen alaosan keskeltä löytyvästä lääkintäteltasta löytyvillä pillereillä.

Peliä Sotakenttä on katsottu ja ehkä myös pelattu 4942 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/sotakentta">Sotakenttä</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot