Nettipeli: Golfpeli

Tagit:

Oletko kiinnostunut golfista? Golfin fanit voivat nyt kokeilla taitojaan tässä urheilupelissä, jota pelataan käyttäjäystävällisesti tietokoneella oman kodin tietsikkasopissa. Niille henkilöille, jotka eivät ole seuranneet golfin sääntöjen kehittymistä viimeisten sadan vuoden varrella, muistutettakoon pelin ideana olevan pallon tyrkkääminen koloon. Ei siis kovin henkisesti haastavaa hommaa, mutta ainakin hermoja raastavaa touhua tämä on. Yritä välttää sade- ja hiekkaesteille osumista. Kannattaa myös huomioida sitä palloa piestäessä, että sataako vettä. Vesisade voi nimittäin tehdä tepposet.

Goflpeliä ohjataan hiiren avulla. Hiirellä tähdätään ja lyödään. Pelialueelle piirretään hiirellä “voimalinja”, joka määrää sen miten kovaa golfpalloa lyödään mailalla. Huomioi, että voit skrollata pelialueella vasemmalle ja oikealle käyttämällä näppäimistön nuolinappuloita.

Alkaville pelaajille sellaista assiita vielä, että älkää lannistuko jos ensimmäiset lyönnit vievät palloa taaksepäin… Sitä sattuu paremmissakin piireissä! Pallon lyöminen korkealle ja kovaa on aika haastava juttu, mutta kunhan tästä juonesta pääsee kunnolla perille niin tässä on oiva peli, josta riittää iloa ja hammastenkiristystä pitkäksi aikaa. Onnea!

Jos lukijoilla on vihjeitä siitä miten kannattaa hiirellä huitoa sitä palleroa niin pistäkäähän ihmiset kommenttia sivun alaosaan!

Peliä Golfpeli on katsottu ja ehkä myös pelattu 7654 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/golfpeli">Golfpeli</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot