Nettipeli: Löydä eroavaisuudet #2

Tagit: ja

Edellisen kerran tällä pelisivustolla julkaistiin tällainen muistipeli, nimittäin nettipeli Löydä eroavaisuudet, viime vuoden toukokuussa. On siis hyvä aika julkaista aivan uusi ja entistäkin ehompi muistipeli! Tämä on järjestyksessä toinen Löydä eroavaisuudet -sarjan peli. Jatkoa seuraa joskus myöhemmin. Ehkä jo vuoden päästä.

Tässä pelissä on jo sen nimen antamien vihjeiden mukaan tarkoitus poimia peliradalta kahdelta eri ruudulta kuvien sisältämiä eroavaisuuksia. Kuulostaa helpolta, mutta… No, sitähän se on. Helppoa. Vai onkohan sittenkään? Niinpä! Käänteiskäänteispsykologiaa. Take that u bitches.

Tässä nettipelissä on yritettävä poimia kahdelta vierekkäin olevalta ruudulta mahdollisimman monta eroavaisuutta ja mahdollisimman nopeasti. Tutkittavia kuvia on useita kappaleita. Osa kuvissa näkyvistä yksityiskohdista on veikeästi animoitu. Peli soveltuu hyvin oppimis-ikäisille ihmisille. Eli noin vuosiväliltä 0–100 olevat ihmiset sopivat tuohon kastiin aika hyvin.

Pelissä palkitaan nopeasta toiminnasta. Nopean toiminnan härret ja daamit saavat sekä bonuspointseja, että poweruppeja. Peliradat muuttuvat asteittain haastavammiksi. Ensimmäisessä peliradassa on etsittävä kahdesta kovasta kaksi eroavaisuutta. Peliradoissa on ennalta määritelty aikaraja, jonka puitteissa pulmat on ratkaitava. Jos aikaraja ylittyy. pelirata pitää aloittaa uudelleen alusta. Että tällaista. Tämä on aika lupsakka nettipeli. Samanlaisten muistipelien ystäville Suositut.net suosittelee sitä ekaa osaa.

Peliä ohjataan ihan vain hiirellä. Näppäimistöä tai muita aputyökaluja ei juurikaan tarvita.

Kannattaa huomioida, että pelin sisältämä musiikki on todella älyvapaata pimputusta. Se kannattaakin sulkea mahdollisimman nopeasti. Äänitehosteiden lisäksi taustamusiikin sulkeminen onnistuu aloittamalla peli (ensin luetaan ohjeet, sitten valitaan vaikeustaso ja sitten peli jo alkaakin) ja sen jälkeen napsautetaan nuottisymbolia pelialueen alaosassa.

Peliä Löydä eroavaisuudet #2 on katsottu ja ehkä myös pelattu 6377 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/loyda-eroavaisuudet-2">Löydä eroavaisuudet #2</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot