Nettipeli: Kallogolf

Tagit: ja

Halloweenin iloksi on kehitetty tällainen makaaberi golf-peli, jossa tavanomaisen pallojen lyömisen sijaan lyödäänkin kalloja. Ihmisten pääkalloja. Peli ei sovellu perheen pienimmille eikä herkimmille henkilöille. Peli sisältää graafisesti karmeaa materiaalia. Lisäksi pelin juoni ei ole pitkällä tähtäimellä kovin hääppöinen, joten hyvällä maulla varustetut henkilöt eivät tästä tule tykkäämään.

Kallogolf-nettipelissä on kaksi pelimoodia. Ensimmäinen niistä on taitomoodi (englanniksi Skill Mode). Siinä hiotaan lyömistaitoja mättämällä mailalla kaikenlaisia esineitä, kuten lasiastioita ja muuta sellaista. Tässä moodissa vaikeustaso kasvaa niin, että ajan myötä hajotettavat esineet siirtyvät yhä kauemmaksi ja kauemmaksi. Niihin on siis hankalampi osua. Jos omaat salaisen halun tulla tarkka-ampujaksi golfissa, tässä on jotain juuri Sinua varten.

Toinen moodi on mielipuolimoodi. Englanniksi sen nimi on Insane Mode. Tässä on yhdistelmä lyömistä ja taitoa. Lisäksi moodi tarjoaa niin sanotusti verta kentälle. Tehtävänä on yksinkertaisesti lahdata kaikki näköpiirissä olevat ihmiset, jotka kuikuilevat ikkunoistaan pihalle. Jos haluat purkaa vihastuneisuuedn emootioita virtuaalisesti, starttaa tämä moodi.

Kallogolfia ohjataan hiiren avulla ja näppäimistön nuolinappuloilla. Nuolinappuloilla katsellaan rakennusten ikkunoihin. Ylös- ja alaspäin osoittavilla nuolilla “tsiigaillaan” missä ikkunoissa ihmisiä möllöttää.

Peliä Kallogolf on katsottu ja ehkä myös pelattu 4496 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/kallogolf">Kallogolf</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot