Nettipeli: Konfrontaatio

Tagit: ja

Konfrontaatio on juuri se syy, minkä takia nettipelit vuonna 2011 ovat todella hyviä. Tämä on nääs todella hyvä, todella addiktoiva ja todella nätti nettipeli! Pelissä myllytetään omituisia monstereita sen minkä keritään ja yritetään taistella samalla aikaa vastaan, kun tietokoneen ohjaama vastapuoli pöllyttää omalta osaltaan vastapuolen piikkisiilejä.

Aina kun pelaaja onnistuu tuhoamaan vihollisen, se ilmestyy tietokoneen ohjaamalle puolelle ja toisin päin. Eli mitä paremmin Sinulla menee, sitä huonommin tietokoneella menee. Jos et tykkää tietokoneestasi, tässä on antaa sille köniin. Lisäksi saat virtuaalirahaa jokaisesta monsterinnahasta, jotka voit käyttää esimerkiksi uusiin aseisiin tai poweruppeihin. Katso ja selvitä kuinka pitkälle pötkit, kun vastassasi on Tieto Kone.

Konfrontaatio-nettipeliä ohjataan näppäimistön ja hiiren kombona. Näppäimistön WASD-painikkeilla liikutetaan pelihahmoa. Hiiren avulla tähdätään ja ammutaan. Lisäksi hiiren ampumisnappia pitämällä pohjassa saat kerättyä energiaa superiskua varten, jolla voit vetää porukkaa ketoon meillä ja naapurissa. Eikä siinä vielä kaikki, kuten eräät televisiokanavan ällön makeat myyjät muistuttavat, voit nimittäin hiiren avulla skrollata asevalikkoa ja valita uusia pyssyjä, poweruppeja et cetera, et cetera. Tai vaihtoehtoisesti aseen vaihtamisen voi tehdä pikanäppäimillä Q ja E. Numeronappuloilla 1–4 voi aktivoida powerupin.

Peliä Konfrontaatio on katsottu ja ehkä myös pelattu 72617 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/konfrontaatio">Konfrontaatio</a></p>

Tämän artikkelin kommentointi on päättynyt.

Käyttöehdot