Nettipeli: Alienit hyökkäävät

Tagit:

Nyt on pahat mielessä. Olet julma ja häikäilemätön aalieni. Das Alien. Tehtäväsi on antaa tattiin ihmisrodulle. Olet matkustanut kaukaisuuksista asti, ihan tuhatvuotisen reissun tehnyt, mielessäsi vain yksi asia. Ja se asia ei liity sukupuolitoimintoihin, vaan ihmiskunnan hävittämiseen. Ei vitkastelua, ei suurempia sotasuunnitelmia, vaan suoraan toimintaan.

Murhaa, lahtaa ja tuhoa. Turmele ja räiski! Näin se homma etenee. Tuhoa kaupunkia niin paljon kuin vainkin mahdollista. Ensisijainen tehtäväsi on hajottaa paikkoja kuin mikäkin anarkistikettutyttö ennen kuin aika loppuu.

Jokainen pelirata tarjoaa rajoitetun aikamäärän, jonka puitteissa on tuhottava paikasta toiseen. On pyrittävä etenemään ainakin sen välimatkan, joka asetetaan peliradan alkaessa suoritettavaksi, jotta päästään seuraavaan pelirataan. Sitä mukaa kuin pelissä päästään pötkimään eteenpäin, sitä haastavammaksi nuo julman & hurjan alienin vastustajat muuttuvat. Ihmiskunta luonnollisesti pyrkii tekemään kaikkensa, ettei “pahis” pysty sotkemaan ihan kaikkea viimeisten 2000 vuoden aikana rakennettua tavaraa.

Voit tuhota esineitä räätälityönä sisäänrakennetun tuhoojabotin avulla, mutta isompia laitteita murjoessa kannattaa käyttää toisenlaista aparaattia työkaluna. Kannattaa myös väistellä vihollisen tulivoimaa ja ohjuksia, kun ne nyt melko ymmärrettävästi aiheuttavat damagea alienin laitteistolle osuessaan kohteeseensa.

Nyt otetaan miehestä mittaa. Tai alienista. Miten pitkälle sinä pääset ennen kuin kurja ihmissuku voittaa taistelun?

Tätä viihdyttävää nettipeliä ohjataan näppäimistön nuolinappuloilla. Hiiren avulla liikutellaan tuliasetta jne. Hiirtä klikkaamalla poimitaan peliradalta esineitä kynsiasetta varten. Pelialueen alaosasta löytyvää keltaista painiketta naputtelemalla valitaan mitä asetta käytetään. Toinen aseista on suuri teleskooppivarren päässä oleva moukari, jolla vihollisen jalkaväki ja Leopardit on hyvä pistää kumoon, mutta vastaavasti se toinen erikoisase on suuri pihtimäinen koura, jolla voi poimia lähinnä vain tankkeja maasta ja kellauttaa ne kumoon.

Peliä Alienit hyökkäävät on katsottu ja ehkä myös pelattu 3476 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/alienit-hyokkaavat">Alienit hyökkäävät</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot