Nettipeli: Ninjapeli #2

Tagit: ja

Haijja! Haiiija! Ninjat ovat kaikkialla. Tämän kaavan mukaan on todettava vain, että ninjat ovat myös täällä Suositut.netissä. Ne ninjat ovat itse asiassa jopa tässä nettipelissä. Jokainen ninjafani voi nyt kerrankin päästä kokemaan sen ninjalaiffin, josta aikaisemmin vain Amerikan ninja ja muut kasarileffojen supersankareita näyttelevät jampat ovat päässeet nauttimaan. Kuulostaako tämä sepustus vaikeaselkoiselta? Jos kyllä, se johtuu vain siitä, että ninjat hallitsevat myös mielenhallinnan salat. Tule pelaamaan!

Ninjapeli n:o 2:n juoneen kuuluu vartioituun varastorakennukseen tunkeutuminen huomaamattomasti. Varastorakennuksessa on viisikymmentä konttia, jotka on poimittava mukaan, jotta tehtävä laskettaisiin suoritetuksi asiaankuuluvalla tavalla. Kontit sisältävät huippusalaista informatsuunia asioista, joista ei ole syytä puhua täällä Internetissä (hyss!), joten eiköhän lopeteta lörinät ja lähdetä pelastamaan maailma.

Haiii-ja! Muista hyvä ninjakandidaatti tutustua myös ninjapelisarjan ensimmäiseen osaan. Hiivi tiesi tänne: Ninjapeli #1.

Huomioi, että Hikipedia informoi ninja-alan asioista hyvinkin yksityiskohtaisella ja mitä hyödyllisimmällä tavalla. Kannattaa siis tutustua myös hikipedialaisten kirjoittamaan artikkeliin ninjalifestä. Heikäläiset nimittäin tietävät kertoa, että:

  1. Ninjat voivat aistia pelkosi.
  2. Ninjat sivaltavat ninjamiekalla.
  3. Jos et kuule mitään, jossain on ninja.
  4. Ninjan voi voittaa vain samurai.
  5. Jos et näe ninjaa, ninja on perässäsi.
  1. Amerikkalainen samuraikukko päihittää aina 3-vuotiaan alkeistason ninjan.

Tässä ninjapelissä ninjapelurin tehtävä on tunkeutua siihen varastoon. Sen jälkeen on tarkoitus vaientaa vihollisen vartijat keinolla millä hyvänsä. Ninjat yleensä hiipivät vartijoiden taakse ja laukaisevat shurikenin (heittotähden). Jos vartijat havaitsevat sinut, sinut ammutaan, paitsi jos voit paeta tuliaseiden kantomatkan ulkopuolelle. Jokainen kerta kun pelihahmo heittää veivinsä, se maksaa noin satasen, joten elämä on. Peliä ohjataan näppäimistön nuolinappuloilla. Välilyönnillä voi ampua. Superninjat voivat ohjata myös telepaattisilla voimilla, mutta näppäimistö on aina toimintavarmempi väline tähän tarkoitukseen.

Peliä Ninjapeli #2 on katsottu ja ehkä myös pelattu 6959 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/ninjapeli-2">Ninjapeli #2</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot