Nettipeli: Pomppupiirto

Tagit: ja

Pomppupiirto on sellainen peli, jossa hiiren avulla piirretään kireälle pingoitettuja viivoja, joihin osuessaan pelialueella haahuileva pesukarhu, joka on todella palluramainen ruumiinrakenteeltaan, kimpoaa johonkin suuntaan. Palluraelukka on kahden suunnattoman korkean vuorenrinteen välissä ja yrittää jotenkin päästä sieltä pois. Pois pääsemisessä pelaajan roolisuoritus alkaa, sillä pelialueella hänellä on muhkea piirtokynä, jolla voi sutia ilmaan sinertäviä viivoja, jotka ovat kuin todella tehokkaita kuminauhalenksuja, koska niiden avulla pesukarhu voi kimmota ylös tai alas tai vaikka sivulle. Pesukarhu ei saa pudota takaisin rotkoon! Tällaisella juonella mennään. Näihin sanoihin, näihin tunnelmiin.

Pomppupiirto-niminen nettipeli on vielä tässä vaiheessa beta-testausvaiheessa. Mikäli pelissä bongataan jotain omalaatuisia häikkiä, vikoja, vaivoja tai muita ongelmia, kannattaa laittaa siitä tieto suurelle yleisölle kommentoimalla pelialueen alapuolella näkyvän lomakkeen avulla. Kaikki palaute on tervetullut! Vinkkien avulla tätä nettipeliä voidaan kehittää entistäkin parempaan suuntaan.

Pelissä pesukarhu on tosiaankin yritettävä pompottaa pois kanjonista, tai sitten antaa elukan vain vaarantaa henkensä ja törmätä alapuolella liihottelevan lohikäärmeen selkäruotoihin.

Tätä nettipeliä ohjataan ihan vain hiiren avulla, jolla niitä viivoja piirretään ja muitakin asetuksia säädetään. Siinä vaiheessa kun pesukarhu on kohdannut kohtalonsa, ruudulle rävähtää loppusaldo, nimittäin se miten korkealle pesukarhua on onnistuttu kiidättämään. Pelin testausvaiheessa ennätyskorkeudeksi saatiin 16,5 metriä.

Peliä Pomppupiirto on katsottu ja ehkä myös pelattu 3480 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/pomppupiirto">Pomppupiirto</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot