Nettipeli: Linnunruokinta

Tagit: ja

On ruoka-aika. Syömään! Meidän äiti tekee teidän äideistä ruokaa. Tässä linnunruokintapelissä pelaaja pääsee syöttämään näppäimistön nappuloita napsuttelemalla pieniä palleromaisia linnunpoikasia. Poikaset kaipaavat jatkuvasti täytettä pötseihinsä, kun ovat kasvuiässä. Pelissä jokainen lintu on saanut oman nappulan, jota napsauttamalla se loikkaa sieppaamaan sitä kohti suunnatun ruoka-annoksen. Peliä ohjataan siis näppäimistön avulla. Tässä on kuitenkin pieni juju — ihan mikä tahansa ei kelpaa linnunpoikasten nokkaan, joten kannattaa pitää silmällä mitä suuhun yritetään hotkaista.

Pelaajan on pidettävä huoli siitä, etteivät poikaset pääse vallan nälkiintymään. Ruokintapelissä menestymisen avain onkin ajoitus (millä hetkellä lähdetään hotkaisemaan safkaa) ja huomiokyky (eli onko taivaalta tippuva esine syötäväksi kelpaavaa vai ei).

Tässä linnunruokintapelissä on sarjakuvamainen grafiikka. Söpöjä palleroita nuo poikaset ja ruoka-annoksetkin. Kelpaa siis myös perheen nuorimpien pelattavaksi. Peli ei sisällä järjetöntä ja mielivaltaista väkivaltaa, vaan se on ihan passeli peli kenelle tahansa ikäihmisestä taaperoon. Lastenpelejä ei ole kovin paljon netissä, joten tämä on harvinaista “herkkua”.

Kannattaa huomioida, että kun peli alkaa, on kolme poikasta odottelemassa aivan nokat väärällään sitä einestä kupunsa täytteeksi. Kun ruokaa ryhtyy muljahtelemaan taivahalta, tulee vähän vilkuilla sillä silmällä, että onko ruoka syötävää vai ei. Pahannäköiset mölliäiset eivät ole syötäviä. Möllit näyttävät sellaisilta harmailta ja piikikkäiltä, kierosti irvisteleviltä, palleroilta. Niitä ei kannata laittaa suuhun.

Tuossa yllä esitetyssä kappaleessa kerrotaan kolmesta linnunpoikasesta… Hahaa. Lukumäärä ei ole vakio. Mitä edistyneemmäksi pelaaja kehittyy, sitä enemmän piipittäviä pienokaisia linnunpesään ilmestyy. Vaikeustaso siis kasvaa. Kaikkia nokka auki iniseviä poikasia ohjataan näppäimistön nappuloiden avulla. Jokaisen poikasen alapuolella näkyy siinä pelialueella oma näppäimistön kirjaimen nimi, jota napsauttamalla poikanen loikkaa ilmaan ylöspäin ja yrittää hotkaista tippuvan ruokasatsin.

Jos kesken pelisession tulee asiaa esim. jääkaapille, voi pelin asettaa taukotilaan napsauttamalla näppäimistön nappulaa “P”, joka halvaannuttaa kaiken toiminnan halutuksi aikaa. Peli luonnollisesti jatkuu siitä mihin se seisautettiin napsauttamalla toisen kerran em. nabbulaa.

Linnunruokintaa voi harrastaa useilla eri vaikeus- ja nopeustasoilla. Aluksi on suositeltavaa kokeilla vähän helpommalla tasolla (hidas nopeus ja hidas vaikeustaso), jotta peliin pääsee kunnolla sisään. Taitojen karttuessa kannattaa haastetta kasvattaa virittämällä vaikeustasoa pykälän-pari hankalampaan suuntaan.

Pelissä parhaat pelaajat voivat päästä kansainväliselle pistelistalle! Tällä hetkellä korkeimmalla sijalla sijaitsee nimimerkki Icyfox, joka hallitsee listan kirkkainta sijaa huimalla 1742 pisteen saavutuksella.

Peliä Linnunruokinta on katsottu ja ehkä myös pelattu 4305 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/linnunruokinta">Linnunruokinta</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot