Nettipeli: Marmorikuulat

Tagit: ja

Oletko ikinä leikkinyt marmorikuulilla? Tässä on mahdollisuus kokeilla sitä virtuaaliympäristössä. Tämä on ennen vanhaan ollut suosittu leikki, mutta eipä näitä nykyajan EU-säädösten aikana liene edes livenä mahdollista kokeilla. Vaatisivat varmaan kuulien liimaamisen telineisiin ja sertifikaatit kylkeen. Siksipä nettipelinä marmorikuulien kanssa piehtaroiminen on helpoin vaihtoehto!

Pelaajan tehtävä on pyrkiä kopsuttelemaan tietokoneen ohjaaman kilpakumppanin pallot pois ringistä, tai sitten tippumaan kuoppiin. Lisäksi erikoispisteistä voi kahmia osumalla pieniin erikoiskuuliin. Tässä pelissä pelialustan materiaali vaikuttaa merkittävästi kuulien liikkeisiin. Turnausmoodissa on melko tahmaiset pinnat, jotka kentästä toiseen edettäessä muuttuvat liukkaammiksi. Eikä siinä vielä kaikki, sillä tietokoneen ohjaama vastustaja kehittää tekoälyään samalla kun sinä mätät sitä turpaan. Eli mitä paremmin sinulla sujuu, sitä hankalammaksi se sujuminen muuttuu, koska tietokone valjastaa omien taitojesi kehittyessä yhä enemmän älliä käytettäväkseen.

Peliä ohjataan hiirellä: klikkaamalla ja raahaamalla.

Peliä Marmorikuulat on katsottu ja ehkä myös pelattu 5443 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/marmorikuulat">Marmorikuulat</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot