Nettipeli: Palikkapeli

Tagit:

Tämä on hiirellä ohjattava nettipeli, joka haastaa pelaajan älykkyyden. Tai älyttömyyden. Miten suuret ja mahtavat ovatkaan aivojesi tehot? Tätä kysymystä lähdetään purkamaan sillä tavalla, että pelaajan eteen rävähtää liuta toinen toistaan kiusallisempia kysymyksiä. Vastaa kyssäripyssäreihin niin nopeasti kuin vain kykenet. Reagointiaika vastauksen antamisessa, sekä tietenkin oikean vastauksen antaminen, vaikuttavat aina pistemäärään. Mitä paremmat pisteet saat, sitä mairittelevampi on lopputulos. Tässä pelissä on yhteensä neljä ratkottavaa palikkakuutiota, joiden vaikeustasot vaihtelevat alkaen helposta ja päättyen yyberhankalaan.

Palikkapelin pelaaminen käynnistyy klikkaamalla hiirellä pelialueen vasemmassa alakulmassa näkyvää valkoista muhkein kirjaimin kirjoitettua nappulaa. Napissa lukee, että “Play”. Se tarkoittaa suomeksi “Pelaa”. Nappulan näpäyttämisen jälkeen valitaan avautuvasta valikosta ylin vaihtoehto, eli se jossa lukee vain “Play game”. Sen jälkeen eteen ilmestyy englanninkieliset peliohjeet, mutta nehän hardcore-pelaaja sivuuttaa silmänräpäyksessä, sillä ohjeiden lukeminenhan ei tosimiehen tai -naisen arkeen kuulu. On sitä parempaakin tekemistä. Ohjeiden ilmestyttyä rynkytetään siis sitä “Skip”-nappia. Vuorossa on sen jälkeen pelihahmon rakentaminen. Pelaajaksi voidaan asettaa ainakin yksi neljästä hahmosta, jonka lisäksi voidaan pistää kilpailijaksi 1–3 kappaletta tietokoneohjattuja jamppoja. Tietokonevastuksille voidaan asettaa vaikeustaso säätämällä “Intelligence”-sarakkeen asetuksia. Omalle pelaajalle kannattaa antaa joku järkevä nimi, koska sitä nimeä käytetään myöhemmin ennätysten kirjassa. Nimittäin parhaita pisteitä keräävät hemmot ja hennat saavat pisteensä TOP-listalle! Se on maailmanlaajuinen superduperjuperlista, jossa listataan kaikkialta Maa-planeetalta saman pelin pelaajien saavutuksia. Joka tapauksessa sen jälkeen kun pelihahmot on asetettu ja viritettu halutunlaisiksi, eteen ilmestyy varsinainen pelilauta. Sen laudan vasemmalla ja oikealla puolen on ruskeita nuolinappuloita, joilla viritetään vielä lopuksi haluttu pelimoodi. On lyhyttä peliä ja on monimutkaista, pitkäkestoista, peliä. Valitse haluamasi. Tätähän voi pelata kerta toisensa jälkeen, joten nämä systeemit jotka nyt päätetään, eivät ole mitään kirkossa kuulutettuja lakeja.

Tässä pelissä yhdistyy monopoli, pokeri ja älykkyystestit. Hauskaa ajanvietettä pitkäksi aikaa, sillä asetuksia on paljon tuunattavaksi ja asioita on runsaasti kokeiltavaksi.

Huomioitavaa on sen verran, että tämä pelitiedosto on kooltaan noin 3 megatavua. Sen lataaminen voi siis viedä aikaa riippuen nettiyhteyden nopeudesta parista sekunnista pariin minuuttiin. Jos nettiyhteyden nopeus on esimerkiksi 2 Mt/s, silloin tämä “imuroituu” ihan muutamassa sekunnissa, mutta jos lataat peliä esimerkiksi mokkulalla tai muulla hitaanpuoleisella masiinalla, latautumisaika voi kasvaa turhauttavankin pitkäksi. Lisäinformaatiota nettiyhteyksistä löytyy esimerkiksi Suositut.netin kirjoittamasta Welho-liittymäjutusta. Tähän peliin keskittyville heeboille vielä sen verran informatsuunia, että: Rauhallisuus on valttia. Kannattaa pitää pää kylmänä ja yrittää sulkea mielestä ulkopuoliset ärsykkeet. Siis vaienna telkkari, mankka ja iPodit sun muut aparaatit voidaksesi tehdä historiaa!

Peliä Palikkapeli on katsottu ja ehkä myös pelattu 10645 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/palikkapeli">Palikkapeli</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot