Nettipeli: Timantin varastaminen

Tagit:

Tässä pelissä pelaaja pääsee kokeilemaan pitkäkyntisenä ammattivarkaana toimimista. Pelin päähahmo ei ole mikä tahansa autovaras, vaan alansa kermaa. Priimaa. Hän on ottanut vastaan henkilökohtaisen haasteen — maailman suurimman timantin varastamisen. Kyseessä oleva arvokivi on miljoonien eurojen arvoinen, joten jos sen kähveltäminen onnistuu, on edessä leppoisat kissanpäivät lopuksi ikää.

Maailmantimantti on arvokas kivi, joka sijaitsee sokkelomaisen rakennuksen sisällä suuressa kaupungissa. Pelaaja pääsee pelin alussa harjoittelemaan kissavarkaan taitoja harjoituskentän avulla. Hän oppii liikuttelemaan pelihahmoaan ja suorittamaan sillä erinäisiä liikkeitä ja toimintoja. Harjoitusradan kokeileminen on suositeltavaa, sillä ei kannata ihan kylmiltään lähteä tositoimiin!

Pelissä on nätti sarjakuvamainen grafiikka, joka on rakennettu hyvin yksityiskohtaiseksi. Sitä kyllä kelpaa katsella. Ainoa miinus, haitta, pelissä on tämä taustalla kuuluva musiikki. Siihen pelin tekijät olisivat saaneet panostaa, sillä suriseva & muriseva “tsutsutsuu” ei tee vaikutusta. Se käy hermoille.

Mestarivarasta ohjataan näppäimistöllä. Tässä on sinänsä hieno toiminto, että jokainen pelinappula voidaan itse viritellä halutuksi. Oletusarvoisesti pelihahmoa ohjataan seuraavasti:

  • A = ylöspäin
  • S = alaspäin
  • A = vasemmalle
  • D = oikealle
  • Q = toimi / tutki
  • E = erikoisnäppäin

Näppäimistön näppylä “E” voi esimerkiksi aktivoida räjähteen ja räjäyttää sen.

Peliä Timantin varastaminen on katsottu ja ehkä myös pelattu 3502 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/timantin-varastaminen">Timantin varastaminen</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot