Nettipeli: Mikroelämä

Tagit:

Söpöjä veijareita. Lähes kuin jostakin tietokonepelistä tai lastenohjelmasta. Tässä nettipelissä pelaajan on yritettävä säilyttää pienet öttömönkiäisensä hengissä. Niiden elämänlangat ovat sinun sormissasi! Varo kuitenkin ettei rahavirtasi tyrehdy — käyttöpääoman ollessa vähissä, voit myydä mikroelämän munia ja saada niistä niin sanotusti “fyffee”.

Pelin voi aloitta napsauttamalla pelialueen vasemmassa yläkulmassa näkyvää “Play”-nappulaa. Englanninkieliset peliohjeet saa näkyviin napsauttamalla oikeassa yläkulmassa sijaitsevaa “How to play?” -näppylää.

Pienet mikroeläväisesi ovat vaarassa joutua pahojen sieppareiden orjiksi. Jos sieppari saa mikroelukan napattua, se pakottaa sen työskentelemään louhoksessa nälkäpalkalla. Voit suojella mikroelukoitasi pistämällä Defenders-luokan suojelijoita yhdyskuntaasi.

Mikroeläväiset kykenevät oppimaan. Niiden pitää pysyä hengissä mahdollisimman pitkään. Kun ne ovat olleet hengissä kyllin kauan, ne ovat tulleet niin viisaiksi että ne voivat rakentaa avaruusaluksen ja lentää kohti parempaa tulevaisuutta. Tulevaisuutta jossa ei ole ilkeitä sieppareita alistamassa ja nöyryyttämässä. Sieppareiden välissä on vain Sinä... Ja tietysti se Defenders-luokan pretoriaanikaarti.

Peliä Mikroelämä on katsottu ja ehkä myös pelattu 2869 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/mikroelama">Mikroelämä</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot