Nettipeli: Viimeinen linnoitus

Tagit: ja ja

Hahhaa! Viholliset ovat saapumassa valloittamaan kaupunkiasi. Ei ole paljon aikaa jäljellä, joten on ryhdyttävä toden teolla paiskimaan valloittajavallan voimia lättyyn. Tehtävänäsi on operoida voimakasta suurjännitteellä toimivaa WTDX 4224 -kanuunaa, joka on tehokkain tuomiovoima tällä puolen Tellusta. Langeta sillä invaasiojoukkojen ylle sellainen myrsky, että muistavat lopun ikäänsä, ettei tänne ole ilomarssilla tulemista. Tämä nettipeli on hauska ja nopeatempoinen toimintaseikkailu. Strategiapelin ja räiskintäpelienkin elementtejä tässä on.

Vihollinen pyrkii valloittamaan linnoituksen jokaisesta ilmansuunnasta. Tuhoa mahdollisimman monta vihollista tässä 3D-mallinnetussa mainiossa nettipelissä, jossa on räjähteitä jos jonkinlaisia käytettäväksi apukeinona. Räjähteitä ja muuta kalustoa voi myöhemmin ostaa tuhoamalla kohteita ja sitä myöten saamalla rahaa käytettäväksi asearsenaalin kehittämiseen ja kasvattamiseen. Pointtina on tuhota mahdollisimman kustannustehokkaasti vihollisia, sillä aseita on saatava ostetuksi lisää jatkuvalla syötöllä. Jos aseita ei kehitetä, vihollisen alati kehittyvät hyökkäysvoimat jyräävät meitin alta aikayksikön.

Tässä hauskassa nettipelissä on yhteensä kuusi vaihetta. Jokainen kuudesta vaiheesta sisältää yhteensä viisi kenttää. Paljon on pelattavaa. Paljon on tehtävää.

Peliä Viimeinen linnoitus on katsottu ja ehkä myös pelattu 4519 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/viimeinen-linnoitus">Viimeinen linnoitus</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot