Nettipeli: Zombien metsästäminen

Tagit:

No nyt on Halloween. Sinä olet päättänyt viettää laatuaikaa tuolla metän rämeikössä ja ryteikössä. Laatuaikaa elävien kuolleiden kanssa. Halajat trofeehyllyysi zombien nuppeja, joten päätit lähteä paukuttamaan tuliaseen kanssa julmettua ihmishirviöiden laumaa. He vastaavasti yrittävät noukkia kallosi sisältä harmaata aivomassaa. Kun ne ovat niitä zombieita. Verenhimoisia, aivonhimoisia ja rujoja epeleitä. Tässä on ratkiriemukas koko perheen seikkailupeli, jossa riittää tahkottavaa vielä Halloweenin jälkeenkin.

Tehtäväsi on tykittää pistoolilla juuri niitä zombie-elukoita, jotka ilmoitetaan pelialueen vasemmassa sivupalkissa. Katso metsästettävän veitikan kuvaa tarkasti, sillä zombiejoukosta löytyy runsaasti erinäköisiä… Jokainen menetetty hetki ja sekunti johtaa omalta osaltasi sotkuiseen lopputulokseen. Katso kuvaa, tähtää ja ammu. Toista.

Pelin aika näytetään pelialueen vasemmassa laidassa. Pelissä voi saada veripisteitä (bonuksia) jos satut löytämään niitä zombiejoukon seasta. Ammu bonuksia, sillä tulet totisesti tarvitsemaan niitä!

Peliä ohjataan yksinkertaisesti hiiren avulla. Hiiren vasemmalla nappulalla laukaistaan ase. Ammu vain sitä zombieta, jota sinun on sillä hetkellä metsästettävä.

Tässä nettipelissä taustalla ulvoo melkoinen tilulilipoppi, joten se ei välttämättä saa pelaajaa vietyä sopivaan tunnelmaan. Onkin suositeltavaa, että pelaaja riuhtoo tietokoneensa kaiuttimien piuhat irti ja laittaa esimerkiksi stereoista soimaan Matti Nykäsen hittejä tai Ari Koivusen karaokelaulua. Siten aavemaisempi tunnelma.

Huom! Peli voi alussa tuntua turhan hankalalta, joten sitä kannattaa rämpyttää harjoittelumielessä useampaankin otteeseen.

Peliä Zombien metsästäminen on katsottu ja ehkä myös pelattu 3933 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/zombien-metsastaminen">Zombien metsästäminen</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot