Nettipeli: Rikolliset

Tagit: ja

Tiedostokoko on melko suuri! Pelin lataaminen voi kestää hieman kauemmin kuin tyypillisessä nettipelissä, etenkin jos nettiyhteytesi nopeus on hitaanpuoleinen. Tämä on suuri ja monipuolinen nettipeli, joka tarjoaa runsaasti seikkailua useilta eri hämärähommien osa-alueilta.

Voit olla esimerkiksi tietokonehakkeri, joka suorittaa arveluttavia tehtäviä rahaa ansaitaksesi. Pelissä voi toimia myös esimerkiksi tarkka-ampujana, eli salamurhaajana, tai vaikka ihan tyypillisenä tuliaseella räiskivänä heppuna.

Peli on lumoava siinä mielessä, että useita eri ammatteja ja aloja voi kokeilla näppärästi yhdessä pelissä. Vaihtoehtoja siis löytyy. Paljon tekemistä.

Huom! Peli sisältää siveetöntä graafista materiaalia, ammuskelua ja väkivaltaa, joten se ei sovi herkimmille katsojille / pelaajille. Myöskään ihan nuorimmalle ikäpolvelle ei ole välttämättä järkevää antaa tällaista sulateltavaksi.

Peliä Rikolliset on katsottu ja ehkä myös pelattu 3178 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/rikolliset">Rikolliset</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot