Nettipeli: Felix (ajassa kadonnut)

Tagit: ja

Pelin nimi voi kuulostaa runolliselta, mutta tämä ei ole siitä huolimatta ihan täyttä satua ja ruusuilla tanssimista. Pelihahmon pomona on nimittäin tiedemies, joka on päässyt jollain ilveellä eksymään… Aikaan. Pelin päähenkilön isäntä on ensimmäisenä maailmassa kehittänyt toimivan aikateleportaatioaparaatin. Eli lyhyemmin sanottuna hän on keksinyt aikakoneen.

Felix on karvainen hamsteri tai joku pupu, jolla on isot silmät, pupuhampaat ja sinapinkeltainen turkki. Sellaisen olennon ohjaajaksi Sinut, hyvä pelaaja, on valittu. Pelissä on yhteensä 19 pelikenttää. Niissä seikkaileminen tapahtuu ohjaamalla hiiren avulla. Varsinaisten pelikenttien lisäksi tarjolla on englanninkielinen tutoriaali. Se kannattaa kokeilla aluksi jos ymmärrät enkkua.

Jos pelissä menestyminen tuntuu hankalalta, alapuolella on sitä varten läpimeno-ohjeet. Läpimeno-ohjeissa kerrotaan miten suorittaa pelin kaikki 19 kenttää. Ohjevideon pituus on 5,5 minuuttia.

Peliä Felix (ajassa kadonnut) on katsottu ja ehkä myös pelattu 4908 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/felix">Felix (ajassa kadonnut)</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot