Nettipeli: Domino

Tagit: ja

Domino on hauska hiirellä pelattava nettipeli, jossa pelaajan pitää pyrkiä kaatamaan kaikki dominot kanuunankuulilla. Haastavaksi pelin tekee se, että kuulia pitää käyttää mahdollisimman vähän. Voittajat saavat nimensä maailmanlaajuiselle pistetaulukolle. Lisäksi pelissä voi tehdä omia kenttiä pelin sisäisellä editorilla.

Dominopelissä on yhteensä 20 kenttää. Alkajaisiksi niistä voi valita vain ensimmäisen (radan numero 1). Kun kenttä on valittu, avautuu pikaohje kuinka peliä pelataan. Pelaaminen on oikeasti hyvin yksinkertaista: pelialueella on kanuuna, joka laukaistaan klikkaamalla hiirtä. Kanuunan ruutimäärä säädetään viemällä hiiren osoitin lähelle/kauas kanuunan suusta. Lisäksi kanuunan ampumiskulma säädetään hiirellä viemällä hiiren osoitin haluttuun ilmansuuntaan. Kinkkiseksi pelin tekee ajoittain se, kun pelialueella saattaa olla yksi tai useampia dominopalikoita, joita ei missään nimessä saa kaataa.

Kanuunalla ammuttavat pallerot ovat pommeja, jotka posahtavat tietyn ajan kuluttua. Eli jos tykinkuula jämähtää lähelle dominopalikkaa, se saattaa räjähtäessään singota palikan ilmaan aiheuttaen ketjureaktion.

Pelissä on myös kaikenlaisia dominolle epätyypillisiä elementtejä, kuten propelleja, avaruusraketteja, avattavia arkkuja sun muuta. Tämän pelin parissa aika sujuu rattoisasti!

Peliä Domino on katsottu ja ehkä myös pelattu 6679 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/domino">Domino</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot