Nettipeli: Safaripeli

Tagit: ja

Safaripeli on erittäin laaja nettipeli, joka on nimensä mukaisesti villieläinpuistoon liittyvä seikkailusessio. Pelaajan tehtävä on pyrkiä antamaan puiston kävijöille ikimuistoinen lomakokemus. Heille kannattaa näyttää puistossa asuvia sekopäisiä apinoita, kapinoivia sarvikuonoja ja hauskoja virtahepoja. Myös leijonia ja muita elukoita löytyy. Peliä ohjataan hiiren avulla. Koska Safaripeli on niinkin laaja kuin on, sen lataaminen vie ainakin pari minuuttia enemmän aikaa kuin tyypillisten nettipelien. Tämä kun on tiedostokooltaan yli 13 megatavua, joka on kymmenkertaisesti sen mitä tavalliset nettipelit ovat.

Pelaaja on vastuussa eri puolilla maailmaa toimivista safaripuistoista. Hän päättää minkälaisia elämyksiä turistit ja muut asiakkaat voivat saada. Tavoitteena on kuitenkin aina antaa asiakkaille unohtumattomia kokemuksia. Senpä takia kannattaa miettiä tarkasti milloin valokuvataan parhaat hetket ja etsiä harvinaiset ja ujotkin eläimet yleisön nähtäväksi. Lisäksi Safaripelissä voi kehittää omia puistoja ostamalla ravintoloihin ja muihin rakennuksiin uutuuksia.

Tämä on äly- ja strategiapeli. Pelaaja pääsee rakentamaan addiktoivassa ympäristössä mieleisensä safaripuiston. Pelissä menestyminen vaatii jonkin verran englannin ymmärtämistä, sillä esimerkiksi uutislehdet ja muut tekstit on kirjoitettu englanniksi.

Peliä Safaripeli on katsottu ja ehkä myös pelattu 5467 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/safaripeli">Safaripeli</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot