Nettipeli: Löydä eroavaisuudet

Tagit:

Muistia ja tarkkaavaisuutta mittaavassa Löydä eroavaisuudet -nettipelissä pelaajan tarkoitus on vilkuilla samanaikaisesti kahteen eri kuvaan, jotka ovat vierekkäin, ja poimia niistä ennalta määräämättömän paljon eroavaisuuksia. Tämä peli poikkeaa paljon niistä perinteisistä paperille printatuista eroavaisuudenbongauspeleistä, sillä tämä on Webissä. Tässä on animaatioita häiritsemässä keskittymistä! Todella ärsyttävä piirre, eikä siinä vielä kaikki, sillä pelissä on aikaraja! Uliuli-u-u-uu.

Tätä peliä pelataan netissä. Se on näin ollen nettipeli. Sellainen nettipeli, jota voi pelata ilmaiseksi. Tämän pelin parhaat puolet ovatkin juuri sen ilmaisuus ja virtuaalisessa olotilassa oleminen. Huonoihin puoliin voidaan lukea pelin aivolohkojen stimuloiminen vallan kutkuttavalla tavalla. Sen pelaaminen ärsyttää. Ainakin allekirjoittanutta. Pelissä on niin paljon haastetta ja vastusta, ettei tällaisilla älynlahjoilla varustettu käppänä pysty juurikaan loistamaan. Ei pääse pätemään.

Löydä eroavaisuudet

Pelin idea tulikin jo hyvin selväksi. Peliä ohjataan hiiren avulla, jonka avulla voidaan leimata klikkaamalla bongatut eroavaisuudet. Hiiren avulla voidaan lisäksi tarkastella paremmin tutkittavaa aluetta animoidusta kuvasta, sillä hiiren osoitin luo kuva-alueelle punaisen katkoviivalla tuherretun ympyrän. Ympyrä on ystävä. Sitä kannattaa käyttää. Radalta toiselle selviämisessä juuri ympyrän käyttäminen on elinehto, sillä sen sisällä olevan alueen tutkiminen vähentää animaatioiden aiheuttamaa häiriötä.

Huom! Kannattaa muistaa, että kuvien eroavaisuudet voivat vaihtua samaan aikaan kun peliä pelataan. Aivan. Poikkeavuudet eivät pysy välttämättä kovin kauan paikoillaan. Ne voivat muuttua satunnaisesti sitä mukaa kun aikaa kuluu ja/tai hiirellä klikataan leimattavia alueita. Tämä tosiseikka lisää nettipeliin haastavuutta (lue: ärsyttävyyttä) entisestään.

Peliä Löydä eroavaisuudet on katsottu ja ehkä myös pelattu 9970 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/loyda-eroavaisuudet">Löydä eroavaisuudet</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot