Nettipeli: Piirtopeli

Tagit:

Piirtäminen on mukava asia. Kauniiden kuvien ja kuvioiden piirtäminen omalla kädellä on niin tyylikästä, että. Ai että. Tässä pelissä päästään kehittämään virtuaalisessa opetusympäristössä piirtotaitoja. On nimittäin jos jonkinlaista laatikkoa ja kuviota, jota on tuherrettava paperille annettujen ohjeiden mukaan. Pelissä pelaaja käyttää hiirtä, jonka avulla hänen on kopioitava hänen valitsemansa muoto / hahmo. Pisteitä ropisee sen mukaan miten hyvin pelaaja on piirtänyt valitsemansa kuvion. Pelaajalla on käytettävissään ainakin sellaiset piirtotyökalut kuin:

  • Yhtenäinen viiva (pisteestä pisteeseen)
  • Vapaalla kädellä vedettävä viiva
  • Maalipurkki (täyttää umpinaisen alueen värillä)

Tämä peli on todella addiktoiva, koska haasteita löytyy kymmenittäin alkaen yksinkertaisten laatikoiden mallintamisesta monimutkaisiin ja tyylikkäisiin hahmoihin. Tätä peliä voi vieläpä pelata ihan hyvällä omallatunnollakin, kun nääs on onhan piirtotaitojen kehittäminen ihan hyödyllistä…

Pelaaja piirtää annetun hahmon tai muodon. Sen jälkeen kun aika on kulunut loppuun, pelin moottori tuolla konepellin alla skannaa piirretyn kuvan ja vertaa sitä alkuperäiseen kuvaan. Mitä täydellisempi kopio piirtäjän tekemä kuva on, sitä paremmat pisteet hän siitä “kentästä” saa.

Pelin käyttöliittymä on suoraan sanottuna monimutkainen. Jo pelin aloittaminen on turhan vaativaksi tehty, mutta kunhan systeemi on niin sanotusti otettu haltuun, suttaantuu pelinkin pelaaminen aika näpsäkästi. Pelin latautuminen vie vähän aikaa, koska pelissä on paljon sellaista grafiikkaa ja dataa, jotka on ladattava huolella ennen pelaamisen aloittamista. Sen jälkeen kun masiina on ladattu, pelaaja joutuu tapittamaan kaikenmaailman intro-osuuksia, mutta sitten tositoimet jo alkavatkin… Kannattaa panna kahvi liruttamaan sillä välin kun peli latautuu! Eipähän tarvitse tuijotella typeriä alkuosuuksia.

Peliä Piirtopeli on katsottu ja ehkä myös pelattu 11519 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/piirtopeli">Piirtopeli</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot