Nettipeli: Stunttipyörä

Tagit: ja

Stunttipyörä on hauska ajanvietepeli, jossa pelaajapojan tai -tytön työ on tehdä hiiren avulla piirtämällä toimiva hyppyriramppi stunttipyöräilijälle. Pyörä noudattaa näitä perinteisiä Maa-planeetan gravitaatiohommeleita, joten vetovoimasta hankitut kokemukset voivat helpottaa pelin pelaamista. Onnistumisen avain on rakentaa hyppyreitä sopivissa nousukulmissa, jotta pyöräilijä pääsee kiitämään esimerkiksi hirviölauman tai bussien yli. Haastavaa pelin pelaamisesta tekee sen, että jokainen hyppyri ja laskeutumisalusta pitää piirtää hiiren avulla ns. “vapaalla kädellä”. Ei ole apuna mahtavia valmisosia, vaan jokainen rata täytyy räätälöidä silmämääräisesti ja kantapään kautta koettuina.

Tätä Stunttipyörä-peliä ohjataan siis hiiren avulla. Sen lisäksi varsinaisen pelialueen sisällä liikutaan näppäimistön nuolinappuloilla. Nuolinäppäinten avulla liikutaan ruudulla oikealle, vasemmalle, ylös ja alas. Jep. Todella jännittävää. Kannattaa aina ennen radan aloittamista vähän vilkuilla koko radan aluetta, koska siten taustatietoja hyödyntämällä tiedetään vähän ennakoida sitä, minkälaisia hyppyramppeja on töherrettävä huimapäisen kamikazepyöräilijän varalle.

Jos jokin ramppi ei piirtynyt kovin hyvin, niin sen voi poistaa käyttämällä pelialueen alaosasta löytyvää pyyhekumia. Kumittamalla voidaan siistiä radasta esimerkiksi pääty pois kokonaan ja katsoa miten se saa stunttipyöräilijän kakomaan kauhusta. Jos koko pelialueelle piirretyt hyppyrit ja laskeutumisalustat tuntuvat menneen päin peräaukkoa, kannattaa tuollaisessa tilanteessa suunnata silmävalkuaiset pelialueen alaosaan ja klikata punaista rastia. Punainen on vaaran väri. Painamalla nappulaa kaikki hyppyrit katoavat kokonaan. Kyseistä toimenpidettä ei voi perua, joten kaikkien piirrettyjen elementtien poistamista kannattaa käyttää vain äärimmäisessä hätätilanteessa.

Stunttipyörä on hyvä peli

Tätä peliä on pelattu sen alkuperäisversiona jo yli 10 miljoonaa kertaa ympäri maaplaneettaa. Miljoonat pelaajat eivät voi olla väärässä. Tämä peli on hyvä! Pelin rakentanut tahokin hehkuttaa aivan kieli ruvella pelin addiktoivuutta. Kannattaa kokeilla. Jos samanlainen urheilutouhu kiinnostaa, niin kannattaa kokeilla sellaista Suositut.net-sivuston tarjoamaa ilmaista nettipeliä kuin Skeittiramppi. Skeittiramppi on aika yksinkertainen ja pelkistetty, mutta eiköhän siitä löydy iloa ainakin varttitunnin ajaksi ennen kuin se menettää sen jo muutenkin vähäisen vetovoiman. Lol. N00b.

Peliä Stunttipyörä on katsottu ja ehkä myös pelattu 6284 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/stunttipyora">Stunttipyörä</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot