Nettipeli: Pelasta Minut Ultimate

Tagit: ja

Pelasta minut -sarjan uusin osa on jännä nettipeli, joka karmivasta aiheestaan huolimatta jaksaa kiinnostaa sen sisältämien haasteiden vuoksi. Tässä pelissä pyritään pelastamaan palavasta rakennuksesta putoavia / hyppääviä ihmisiä. Pelastamista riittää, sillä porukkaa tuntuu tippuvan ihan jatkuvalla syötöllä.

Tätä nettipeliä ohjataan hiiren tai näppäimistön nuolinappuloiden avulla. Pelissä on aika tumpeloteknomusiikki, jonka voi onneksi sulkea klikkaamalla ensin halutun pelimoodin päälle ja sitten oikeasta yläkulmasta napsauttamalla Music Off ja Sound off. Ensin mainittu hiljentää paskapopin, jälkimmäinen ääniefektit. Sen jälkeen peliin voi palata joko Resumesta tai aloittaa alusta (jolloin joutuu valitsemaan moodin) valitsemalla Restart.

Pelissä on useita eri moodeja. Tai ainakin kolme sellaista. Perinteinen on Classical Mode, haastavampi on Challenge Mode ja älytön on Insane Mode. Tässä Suositut.netin versiossa on vain Classical Mode, koska se ei maksa mitään. Elikkä huomio, huomio: jos et halua downloadata kaikenlaista kuraa, pelaa klassikkia. Lisäksi huomioitavaa: saat bonuspisteitä pelastamalla taivaalta tippuvia huonekaluja, vessanpyttyjä ja telkkareita. Tippuvia pommeja pitää varoa. Niitä ei kannata ottaa kiinni.

Peliä Pelasta Minut Ultimate on katsottu ja ehkä myös pelattu 3190 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/pelasta-minut-ultimate">Pelasta Minut Ultimate</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot