Nettipeli: Hohkakivet

Tagit: ja

Tämä on haastava älypeli, jossa pelaajan tehtävä on pyrkiä liikuttelemaan hohkakiviä ohjastamalla pikkuruista keijukaista. Peliä ohjataan simppelisti näppäimistön nuolinappuloiden avulla. Tässä veikeässä nettipelissä on yhteensä muhkeat 20 pelirataa, joista osa on haastavampia kuin edeltäjänsä, mutta toisaalta osa peliradoista saattaa tuntua yllättävänkin “iiseiltä” päästä läpi. Peliä ohjataan näppäimistön nuolinamiskoiden avulla. Jokaisessa peliradassa on käytettävissä vain rajoitettu määrä näpäytyksiä, joten naputtele vasta kun olet harkinnut liikkeesi! Tämä on vähän niin kuin yhden hengen shakkia, sillä jokainen liike kannattaa harkita huolella ja miettiä miten kukin liike vaikuttaa seuraavan liikkeen tekemiseen.

Pelin juoni on loppujen lopuksi hyvin yksinkertainen: hohtavan keijukaisen on sammutettava kaikkien peliradalla näkyvien hohkakivien loisteet. Kiviä ei siis ole tarkoitus laittaa hohtamaan, vaan sammuttaa ne. Vähän sama mentaliteetti kuin maestro Nukku-Matilla, mutta tässä ei häslätä minkään rupuisen unihiekan kanssa, vaan kunnon murikoiden.

Hohkakivet-nettipelin läpimenokoodit:

Kannattaa huomioida, ettei näitä alapuolella näkyviä koodeja kannata käyttää mikäli tästä pelistä halutaan saada jotain iloa irti. Näiden läpimenokoodien käyttäminen helpottaa ymmärrettävästi pelissä menestymistä, mutta koodien käyttämistä voidaan pitää “huijaamisena”. Jos kuitenkin ihan tukala tilanne tulee vastaan, josta pelaaja ei muutoin tunnu pääsevän yli tai ympäri, koodien avulla seikkailua voi kuitenkin jatkaa seuraavaan pelirataan asti. Koodit alapuolella on listattu numerojärjestyksessä kulloistakin pelirataa varten. Pelissä on yhteensä 20 kenttää, joten esimerkiksi kentän n:o 7 pelikoodi löytyy riviltä numero 7 jne. Koodit ovat kirjainyhdistelmiä, joita naputtelemalla senhetkisessä peliradassa voidaan päästä pelirata vaivattomasti läpi. Koodien käyttäminen on “koodattu” sillä tavalla, että niitä ei ihan pikaisella vilkaisulla voi hyödyntää. Koodit voi purkaa sillä tavalla, että kirjain R tarkoittaa nuolinäppäintä oikealle. Kirjain L tarkoittaa nuolinäppäintä vasemmalle. Kirjain D taas tarkoittaa nuolinäppäintä alaspäin. Kirjain U tarkoittaa samalla kaavalla tietenkin nuolinäppäintä ylöspäin.

 1. Kenttä 1: RLR
 2. Kenttä 2: LDDRRUUULL
 3. Kenttä 3: LDDRUURDDRUUULLL
 4. Kenttä 4: LRDDDRUUUR
 5. Kenttä 5: RRULLDRUULDLDDDRRDLURRU
 6. Kenttä 6: RULLRRRDLLLD DUDRLRRLRRL
 7. Kenttä 7: LLDDUUURRLRDRRRDDUUU
 8. Kenttä 8: LRLURRR
 9. Kenttä 9: LDDUUURRLRRDDUDD
 10. Kenttä 10: LDDDRRLRRUUUURULLRLLLRLLDL
 11. Kenttä 11: LURRULDRRDDRLDLLRLLLUD
 12. Kenttä 12: RUDLDDRLLLDUURLURLURLU
 13. Kenttä 13: LULDDUDDUDRRRRURLUUR
 14. Kenttä 14: ULDULRRRLRRRLLRDDDDUUDLLLD
 15. Kenttä 15: LLUUDRDDDLRDRRLRRURLUURLUURL
 16. Kenttä 16: URRDDLUDLDLRLDUDL
 17. Kenttä 17: LUDDDRRRUUUDLL
 18. Kenttä 18: LLUUDRRRLRRRUDDLDDDUUDLLLD
 19. Kenttä 19: DRRUUUDDUDDRLDDLLRLLUULRUDUUDUUD
 20. Kenttä 20: LULRURRLDDRRURUDDLDDRLDLUDLLLRUULRRU

Peliä Hohkakivet on katsottu ja ehkä myös pelattu 3503 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/hohkakivet">Hohkakivet</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot