Nettipeli: Zombipeli #2

Tagit: ja ja

Elävät kuolleet ovat täällä! Zombit hyökkäävät! Tässä on Halloweenin kunniaksi uutta räiskintätoimintaseikkailua, jossa pelaajan pitää taistella niin pitkään kuin vain fyysisesti mahdollista eläviä vainajia vastaan. Zombit on pakko pistää poikki ja pinoon, sillä ne halajavat aivojasi. Ne eivät kasva hevillä takaisin. Taistele siis henkesi edestä.

Zombipeli numero kakkosessa on mahdollisuus kehittää pelihahmoa ja saada sille lisää voimia. Tämä peli on epäsuora jälkeläinen parin vuoden takaiselle Zombipeli #1:lle. Nämä pelit ovat suositeltavia juttuja a) zombifriikeille, b) zombeille ja c) kaiken maailman survivalisteille. Jos olet joskus miettinyt miten selviäisit maailmassa, jossa valtaosa ihmisistä olisi sammuttanut telkkarinsa ja jäänyt vaille joka iltaista BigBrother-annostaan ja sen myötä äitynyt vihaisena haahuilemaan kylille, tässä on tilaisuutesi näyttää mistä sinut on tehty. Peliä ohjataan hiiren avulla. Klikkaussormi joutuu koetukselle. Ja loppu on aina, aina verinen. Eikä se pääty hyvin pelaajan kannalta, sillä zombit tekevät kerta toisensa jälkeen ihmisaaltohyökkäyksiä kuten eräät pensasneuvostoliittolaiset vuosikymmeniä sitten.

Peliä Zombipeli #2 on katsottu ja ehkä myös pelattu 159996 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/zombipeli-2">Zombipeli #2</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot