Nettipeli: Golfkatapultti

Tagit: ja

Nettipelit sen kun paranee. Tässä on eriskummallisimmasta päästä löytyvä katapulttipeli, jossa pelaaja pääsee ohjaamaan esihistoriallista puupölkyistä rakennettua golfkatapulttiautoa. Se on vähän kuin Batmanin superauto, mutta tosiaan rakennettu vähän halvemmista materiaaleista. Ideana pelissä on (joo, idea löytyy!) ohjata katapulttimaista kaaraa läpi viidakkomaisen reitin kohti onnellista loppua. Siinä sivussa olisi ammuskeltava golfpalloja. Katapultilla. Tämä peli muistuttaa hieman perinteistä golfia, sillä tästä löytyy täydet 18 reikää. Jokainen pelitaso on hieman edeltäjäänsä haastavampi.

Golfkatapultissa on ajettava näppäimistön ja hiiren avulla sivulta kuvattua pölkyistä rakennettua ajoneuvoa. Kaaran selässä on katapultti. Katapultissa taas golfpallo. Tähän asti kaikki on ihan OK ja ymmärrettävissä. Aluksi peli saattaa tuntua turhan monimutkaiselta, kun sitä pitää tosiaan ohjailla näppäimistön nuolinappuloiden ja hiiren avulla.

Nuolinäppäimillä vaihdetaan golfauton suuntaa ja säädetään katapultin ampumasuunta. Hiirellä taas viritellään pelialueen vasemmasta laidasta näkyvää voimakkuussäädintä. Sen avulla voidaan laittaa pallo sinkoutumaan voimakkaasti tai hiljaisemmalla voimalla.

Mitä useampaan otteeseen golfkaara joutuu noukkimaan maahan pudonneen pallon ja ampumaan sen uudelleen, sitä vähemmän pisteitä pelaaja tulee saamaan. Näiltä osin pelin säännöt muistuttavat perinteistä golfmailalla huiskittavaa versiota pelistä.

  • Pelialueen kartan saa esiin näppäimistön M-nappulaa napsauttamalla.
  • Huijauskoodin aktivoiminen on yksinkertaista. Napsauttamalla näppäimistön C-nappulaa, saadaan pallo noukittua vaivattomammin. Tämän käyttäminen tosin vähentää joka kerta hieman pisteitä.

Peliä Golfkatapultti on katsottu ja ehkä myös pelattu 3095 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/golfkatapultti">Golfkatapultti</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot