Nettipeli: Legacy Tales

Tagit: ja

Tässä älyllisesti mukaansa tempaavassa nettipelissä koetaan kummia, kun Alankomaiden rannikolla sijaitsevassa synkässä linnassa tuntuu tiivistyvän selitykset salaperäisille katoamisille. William van der Decken, merirosvoja vastaan taistelemisesta suurelle yleisölle tunnetuksi tullut seikkailija, yhdessä kauniin vaimonsa Isabellen kanssa ovat kadonneet!

Selvitä sinä mitä Williamille ja Isabellelle sattui. Missä he ovat? Eihän maa, tai linna, ole vain voinut niellä heitä, herttileeri sentään. Omituisten tapahtumien ketjuun kuuluu kapteeni, joka löydettiin hengettömänä. Hänet oli puettu merirosvoksi. Miksi? Eihän siinä ole lainkaan järkeä. Yritä poimia tutkimustesi varrella mahdolliset johtolangat ja koeta saada jokin tolkku tästä kaikesta. Jos tykkäät mysteerien selvittämisestä, tykkäät varmasti tästä pelistä, sillä siinä on:

  • yli 60 jännittävää kohtausta tutkittavana
  • 70 mysteeriä ja pulmaa pohdittavana
  • 25 piilotettua esinettä löydettävänä
  • tuntien edestä pelaamista
  • uniikki, henkeä salpaava grafiikka

Tätä ilmaista nettipeliä ohjataan hiirellä. Englantia on syytä osata ainakin perussanaston verran.

Kaunis tietokoneohjelmalla luotu kolmiulotteinen maisema järvestä, jonka keskellä vanha temppeli.

HUOMIOITAVAA! Pelitiedosto on 22 megatavua. Sen lataaminen kestää aika pitkään. Riippuu siitä miten nopea nettiyhteytesi on… Yleensä nettipelit ovat vain jotain 2 megatavua, joten 22 on Nelosen sanoin “ihan jotain muuta”, tai siis käytännössä se tarkoittaa sitä, että pelissä on älyttömän paljon sisältöä, hyvät grafiikat, äänet yms.

Peliä Legacy Tales on katsottu ja ehkä myös pelattu 5955 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/legacy-tales">Legacy Tales</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot