Nettipeli: Tykillä ammuttu

Tagit: ja

Voi että. Tässä käy vielä huonosti. Kun karvainen pää (pelkkä pää, ei raajoja, torsoa) sullotaan tykin piippuun ja ammutaan tiehensä, niin lopputulos tulee olemaan sotkuinen. Tässä Tykillä ammuttu -nettipelissä pelaaja pääsee valjastamaan aivonystyränsä minigolfmaiseen seikkailuun, jossa tykillä ammuttava pörröpää ammutaan johonkin tiettyyn ilmansuuntaan. Sen jälkeen pää olisi ohjattava loppuun asti asettamalla reitin varrella puisia lankkuja, joita pitkin pää pääsee kimpoamaan. Tätä peliä pelatessa voi ns. pää hajota itse kullakin, sillä peliradat sen kuin muuttuvat hankalammiksi mitä pidemmälle päästään.

Pelaaja pääsee nyt sitten tekemään tepposet. Ei paha. On sinusta itsestäsi kiinni mitä sille päälle tapahtuu. Tehtäväsi on kuitenkin avustaa päätä poistumaan labyrinttimaisesta puutarhasta kohti vapautta. Lado pään kulkuradalle kimmokkeita, puumaisia lastuja, joita pitkin pää kimpoaa esteiden ohi.

Pääpiirteittäin juoni on siinä, että pelaaja asettaa pään reitille lautoja, joita voi muuten käännellä osoittamaan haluttuun suuntaan, jotta pää pääsee ulos sokkelosta.

Pää laukaustaan tykistä napsauttamalla hiiren vasemmanpuoleisella namiskalla pelialueen alaosassa näkyvää vihreää “GO”-nappulaa. Pelialueen alalaidasta löytyy myös aitoja ja muita työkaluja, joiden avulla pelaaja pääsee selvittämään tilanteen laitaa.

Tässä vaaditaan pollaa, otsaa. Pidä pää kylmänä. Jäitä hattuun. Jos luulit ensimmäisen radan olevan hankala, niin odotas vain kun seuraava rata käynnistyy…

Peliä pelataan hiirellä. Sen avulla laukaistaan pää ja siirrellään aitoja sekä aitojen kulmia. Aitapalikkaa voi nimittäin kääntää haluttuun kulmaan, ilmansuuntaan. Siirrä ensin aita pelialueelle, jonka jälkeen kliksuttele aitaa pitämällä hiiren osoitinta sen päällä. Sitä kautta aidan kulmaa voi vaihtaa, sitä voi myös myöhemmin siirtää.

Aitakappaleita on pelissä rajoitettu määrä, joten niitä tulee ehdottomasti käyttää harkitusti. Ainakin jos pelissä haluaa saavuttaa jotain.

Peliä helpottamaan voi aktivoida ruudukon, joka luo pelialueelle shakkiruutumaisen osittain läpinäkyvän tason. Sen avulla voi suunnitella pään kulkusuuntaa hieman helpommin kuin paljaalla silmällä arvioiden. Ruudukon saa näkyviin kliksuttelemalla pelialueen alaosasta löytyvää “Grid”-nappulaa. Se on se tumma violetinsininen pallomainen möllykkä.

Huom! Jos ensimmäinen tai toinen tai whatever pelirata alkaa tuntumaan hankalalta ja ylitsepääsemättömältä, niin ainakin yhden peliradan voi hypätä yli. Klikkaamalla “Give up” (suom. Anna periksi) -nappia voi loikata nykyisen peliradan yli ja aloittaa suoraan seuraavan.

Peliä Tykillä ammuttu on katsottu ja ehkä myös pelattu 4138 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/tykilla-ammuttu">Tykillä ammuttu</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot