Nettipeli: Nuudelikauppa

Tagit: ja

Tämä on eräänlainen taitopeli, jossa pelaaja pääsee hoitamaan oman nuudelikaupan toimintaa. Pelaajan pyrkimykseksi on ajateltu asiakkaista huolehtiminen maailman parhaassa nuudelikaupassa. Puljun pitäjänä on pandakarhu, joka silmät lautasina on yksin vastuussa kaikesta kaupan toimintaan liittyvästä. Hän valmistaa ja tarjoilee nuudelit asiakkaille.

Nuudelikauppa-pelissä pandakarhuhahmo on se, jota pelaaja ohjaa hiiren avulla. Näppäimistöä ei tarvita lainkaan. Pandan tehtävänä on asiakkaan saapuessa selvittää minkälaisen nuudeliannoksen asiakas haluaa. Sen jälkeen varsinainen työ alkaa, kun aluksi poimitaan asiakkaalle nuudeleita varten kulho tarjottimen päälle, jonka jälkeen poimitaan nuudelivyyhdistä sopiva satsi, joka nakataan pataan porisemaan. Asiakas saattaa haluta mausteeksi esimerkiksi chilikastiketta, joten sekin on hyvä muistaa poimia. Lopuksi tilaukseen laitetaan syömäpuikot ja koko annos viedään tarjottimella asiakkaalle. Jokaisesta oikein palvellusta annoksesta pelaaja kerää rahaa.

Peliä Nuudelikauppa on katsottu ja ehkä myös pelattu 131088 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/nuudelikauppa">Nuudelikauppa</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot