Nettipeli: Strutsipeli

Tagit: ja ja

Jos luulit jo nähneesi ja kokeneesi kaiken, on sinun syytä avata tämä hämmästyttävä luonnonlakeja pilkkanaan pitävä Strutsipeli! Aivan uskomatonta touhua. Tässä pelissä pelaaja pääsee leikkimään strutsilla. Tehtävänä on seikkailla pitkin maanalaisia tunneleita, joita pitkin strutsin venyvä kaula kiemurtelee kuin mikäkin mato. Hän, joka on joskus edes nähnyt kuvan strutsista, joka on upottanut päänsä hiekkaan, tulee melkoisella varmuudella tunteamaan vatsanpohjassaan perhosia kun tämä peli on latautunut ja avautunut. Tällaisten nettipelien tekijöillä on kyllä erittäin mainio mielikuvitus.

Pelaaja on strutsi. Se on se asian ydin. Kuvittele olevasi sellainen pitkäkoipinen kinkku, joka venyttelee kaulaansa. Nyt sitten lähdetään tositoimiin. Tehtävänäsi on hakea maanalaisista myyränkoloista munia. Niitä on yritettävä poimia suuhun niin paljon kuin vain mahdollista ennen kuin sotkeudut omaan kaulaasi. Sen jälkeen kun munat on haukattu, lähdetään vielä maan pinnalle kipuamaan. Erikoiseksi tilanteen tekee tässä huimassa eläinmaailman irvikuvassa se, ettei lintu suostu palaamaan takaisin maan pinnalle sitä tietä pitkin, josta hän alunperin lähti seikkailemaan. Kuulostaako hämärältä? Odotas vaan kun näet käytännössä miten tämä homma toimii.

Lintu ei pääse kulkemaan samaa rataa pitkin, sillä elukan kaula tukkii tien. Kannattaa hieman suunnitella sitä, mitä reittiä käytetään kun lähdetään tuonne alamaailmaan.

Pelissä on teleportteja. Ne ovat maagisia, tai huipputeknologialla rakennettuja, teleportaatiosysteemejä. Niihin kun työnnetään nokka, päästään ulos toisesta samanvärisestä teleportista. Eikä siinä vielä kaikki, sillä maan alla möyrii myyriä. Hirmuisia ja vikkeliä myyriä. Niitä kannattaa varoa, sillä ne voivat purra strutsia kaulaan! Myyrät kannattaakin terminoida hotkaisemalla kitaan. Hotkaisuoperaatio kannattaa tehdä nopeasti, sillä kuten jo sanottua, myyrät ovat nopeita kintuistaan.

Huom., huom. Jos teet virheen, ja virheen sinä teet, klikkaa “Reset”-nappulaa pelialueen alaosasta ja saat palattua takaisin lähtökuoppiin.

Peliä Strutsipeli on katsottu ja ehkä myös pelattu 7639 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/strutsipeli">Strutsipeli</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot