Nettipeli: Yrityspeli

Tagit: ja ja

Tässäpä sellainen nettipeli, jota pelatessa voi päästä kokeilemaan minkälaista on oman nyrkkipajan muuntaminen suuremmaksi yritysjättiläiseksi käyttämällä apuna myyntitaitoa ja liikevainua. Pelissä kehitetään, kehitytään ja tahkotaan paljon rahaa! Kaikki tämä ja paljon enemmän tässä nettipelissä, jota ohjaillaan helposti hiiren avulla. Peli on hauskaa ajanvietettä, mutta tätä ei kannata ottaa kovin vakavasti. Jos oikeaa haastetta kaipaat, ryhdy yrittäjäksi.

Yrityspelissä pelaaja pääsee leikkimään vasta bisnestoimintansa aloittanutta nuorta yrittäjää, joka on päättänyt juuri perustaa leffateatterin aulassa toimivan kioskin. Kioskissa tarjotaan pientä naposteltavaa, leffalippuja ja muuta tavaraa. Peliradan ensimmäisessä kentässä on tehtävänä esimerkin vuoksi palvella paria asiakasta, jotta saadaan kassaan vähän rahaa alkupääomaksi. Mitä pidemmälle pelissä päästään sitä monimutkaisemmiksi asiakaspalvelutilanteet muuttuvat ja samaa rataa bisneksen pyörittäminenkin kääntyy jännempään suuntaan.

Tässä yrityspelissä kannattaa huomioida, että jos asiakas tilaa useamman kuin yhden leffalipun, muista klikata leffaa kuvaavan julisteen kuvaan useampaan otteeseen. Julisteen klikkaus on yhtä kuin yksi lippu. Mitä useammin jullaria napsautetaan, sitä enemmän lippuja myydään. Jos halutaan hylätä joku lippu, klikataan julisteen alla näkyvää CAN-nappia.

Jos pelissä tulee aiheelliseksi heittää jotain pois, se heitetään roskikseen. Roskis on englannin kielessä sana “bin”, eli sinne siis.

Älä unohda välillä kehittää omaa toimistoasi tilaamalla sinne uusia tavaroita vuoron vaihtuessa. Jos et kehitä bisnestäsi, se ei ainakaan siitä pääse laajenemaan, vaan voi pahimmassa tapauksessa lakastua. Kun asiakkaat ovat koukussa, tarjoa heille tavaroita! Shop ‘till you drop.

Peliä Yrityspeli on katsottu ja ehkä myös pelattu 20410 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/yrityspeli">Yrityspeli</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot