Nettipeli: Pääsiäissaari

Tagit: ja

Tämä nettipeli sijoittuu maailmankuulun Pääsiäissaaren seudulle, jonne on päätynyt jonkinlaisia salaperäisiä olentoja kaukaisesta maailmasta. Olennot saattavat olla tulevaisuudesta tai peräti toisesta ulottuvuudesta. Joka tapauksessa nämä olevaiset ovat tämän suuripäisten patsaiden saaren makuun päässeet, ja sinun tehtäväksesi on langetettu saaren puolustaminen viimeiseen hengenvetoon asti. Tässäpä siis hauska ja jalo tehtävä pimenevien iltojen ratoksi. Veristä mättöä naama irveessä, otsa hiessä ja kädet krampissa! Oi sitä hauskuutta!

Pääsiäissaarta vaivaavat olennot on hävitettävä. On oltava käsi vakaa ja mieli tyynnä kun näitä tyyppejä ladataan tattiin, että kraivelista kiinni ja tähtää silmien väliin. Silmien väliin, silmien väliin tähtää, kyllä se siihen tyssää! Tulkoon vaikka itse Rasputiini, silmien väliin jo…

Tässä hauskassa nettipelissä päästään käyttämään maailman ensimmäisenä nettipelinä maailmassa tulivuoria ja muita harvinaisia aseita invaasion torjumiseksi. Pelissä voidaan puolustautua muukalaisten höökimiseltä myös suuria jättikivipäitä käyttämällä. Käytä päätä. Ohjaa hiirellä.

Pääsiäissaaripelin lisäksi Suositut.netissä on mahdollista pelata useita viihdyttäviä ja tätä peliä jossain määrin realistisempiakin sotapelejä, kuten Ohjuspeliä, Tarua tikkujen herrasta, Maagisotaa, Mutanttimiestä, Sotapeli #2:ta ja Avaruusaseman puolustamista.

Peliä Pääsiäissaari on katsottu ja ehkä myös pelattu 4498 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/paasiaissaari">Pääsiäissaari</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot