Nettipeli: Tankkipeli

Tagit: ja

Panssarivaunujen sota on kestänyt jo iäisyyksiä. Vuosisatojen ajan ovat taisteluvaunut murjoneet toisiaan ja yrittäneet selättää vastapuolen. Tämä suuri sota on levinnyt laajalle. Panssarien levittämä kauhu ei ole jättänyt maailmaan kovinkaan paljon rauhallisia alueita — konflikti aiheuttaa suunnatonta tuhoa ja hävitystä. Suuren sivilisaation mittavin voimannäyte on värvätä palvelukseensa taitava panssarivaunun komentaja ja käyttää häntä kapinallisjoukkojen murskaamiseen. Sinut on valittu. Sinä olet se joka on vastuussa kansasi tulevaisuudesta. Saat käyttöösi kaikkein kehittyneimmän tankin, jonka avulla tuot voiton. Murskaa vastarinta!

Tankkia ohjataan näppäimistön nuolinappuloilla ja välilyöntiä napsauttamalla aktivoidaan toissijainen ase. Hiiren avulla ammutaan. Mikäli nämä näppäinasetukset eivät syystä tahi toisesta passaa, voit modifioida niitä pelin alussa. Samalla ennen tankkitaiston starttaamista voit viritellä panssarivaunusi ulkonäön. Tankkeja on useita erilaisia ja niiden värejäkin voi vaihtaa. Tämähän ei muuten ole ihan perinteistä ja realistista sotimista, vaan galaktisen imperiumin futuristinen… Mikä lie. Whatever. Ei sillä väliä. Keskitytään olennaiseen. Peli alkaa kohtalaisen helpolla radalla, jossa tehtävänä on tuhota vastarinta ja pistää kapinalliset katumaan kapinahengen lietsomista!

Tämä sotapeli on yksi upeimmista mitä nettipeleinä löytyy! Ei ole parempaa tiedossa. Hieno nettipeli, addiktiivinen. Peliradat ovat monipuolisia ja haastavia. Ainoastaan tankin ohjaaminen voi ajoittain tuottaa harmaita hiuksia, sillä taistelut ovat hyvin spontaanisti syttyviä (lue: aina kun näet vihollisen, hän rynnii silmillesi ja yrittää murjoa teikäläisen) ja vihollisyksiköt ovat lukumäärällisesti vahvempia kuin sinä. Pelissä on kohtalaisen raskas grafiikkaa, joten jos pelin pelaaminen tuntuu tahmealta, niin grafiikkaa kannattaa vähentää.

Huom! Vihollisella on käytössään myös ilmavoimat, eli sieltä tulee pommikonetta ja hävittäjää silmille. Kannattaa pysyä jatkuvassa liikkeessä jos mielit selvitä hengissä.

Peliä Tankkipeli on katsottu ja ehkä myös pelattu 44200 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/tankkipeli">Tankkipeli</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot